Φωτίου: Ο υποκατώτατος θα αυξηθεί – Έχουμε συμφωνήσει από τον Σεπτέμβριο

Φωτίου: Ο υποκατώτατος θα αυξηθεί – Έχουμε συμφωνήσει από τον Σεπτέμβριο
Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου Eurokinissi

Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου αναφέρθηκε στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό, στην στάση της αντιπολίτευσης και στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο υποκατώτατος μισθός θα αυξηθεί, έχουμε συμφωνήσει από τον Σεπτέμβριο, διαβεβαίωσε η αναπληρώτρια υπουργός κοινωνικής αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού. Και πρόσθεσε: “Η συμφωνία των Πρεσπών αναδιατάσσει τον πολιτικό χάρτη.

“Οι άνθρωποι που μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα είναι εναντίον της σύνθετης ονομασίας. Η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ κρύβονται και επιχειρούν την παλινόρθωση του συστήματος, του παρελθόντος. Ξαναζούμε αυτό που συνέβη στις αρχές της δεκαετίας του ’90 για να χτιστούν πολιτικές καριέρες πάνω στο μακεδονικό. Αυτά τα δύο κόμματα θέλουν να ανατρέψουν όσα κατάφερε ο ελληνικός λαός με αυτή την κυβέρνηση, σ αυτό επενδύουν και αυτό προσπαθούν με την πολεμική εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών. Πού είναι ο ορθός λόγος σήμερα στη ΝΔ; Η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλλιεργεί φοβίες που έρχονται από παλιά ταραγμένα χρόνια. Δεν μου αρκεί η προμετωπίδα της εναντίωσης στη βία απ όπου και αν προέρχεται” σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα