Φρ. Φραγκούλης: Συλλογή υπογραφών και δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεσπών

Ο Φράκος Φραγκούλης στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία
Ο Φράκος Φραγκούλης στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία EUROKINISSI

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ που υπήρξε κεντρικός ομιλητής στο πρώτο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, με νέα παρέμβαση του καλεί τους πολίτες να μαζέψουν υπογραφές προκειμένου να καταθέσουν αίτημα για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος

Νέα δημόσια παρέμβαση πραγματοποίησε ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης ζητώντας από τους πολίτες να μαζέψουν υπογραφές ώστε η συμφωνία των Πρεσπών να τεθεί σε δημοψήφισμα και στη χώρα μας. Ψηλά στα αιτήματα του επίτιμου αρχηγού και η ψήφος των ομογενών του εξωτερικού.

Αναλυτικά η δημόσια επιστολή του:

ADVERTISING

"Η κυβέρνηση παραπέμπει "ad calendas graecas" το δικαίωμα ψήφου των απανταχού της γης Ελλήνων ομογενών, την στιγμή που ετοιμάζει νέες «ελληνοποιήσεις», αντίστοιχες με αυτές των εκλογών του 2.000.

Σας καλώ και σας παρακαλώ να ενώσουμε μαζί την φωνή μας, υπογράφοντας όλοι μας στο να δοθεί άμεσα η δυνατότητα ψήφου στους ομογενείς μας, που είναι αγνοί πατριώτες και σκέφτονται πάνω από όλα το έθνος μας και όχι τα κομματικά «παιχνίδια» των, εκάστοτε, κυβερνώντων.

Πόρτα-πόρτα λοιπόν ας μαζέψουμε υπογραφές, τόσο για την ψήφο στους ομογενείς, όσο και για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την απαράδεκτη εθνικά συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ.

Καλώ και παρακαλώ:

Όλα τα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια, την ΠΕΔΕ και την ΚΕΔΕ, να πρωτοστατήσουν στην συλλογή των υπογραφών.

Καλώ και παρακαλώ τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς , τις εφημερίδες και όλες τις ανεξάρτητες, πατριωτικές φωνές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να προβάλλουν την πρόταση συλλογής υπογραφών, τις οποίες θα αποστείλουμε στον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Μαζί με τα συλλαλητήρια, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, στο να εκφραστεί η λαϊκή βούληση των Ελλήνων, με κάθε νόμιμο μέσο που διαθέτουμε.

Το «Κοινό των Απανταχού Ελλήνων» ξεκινά άμεσα την συλλογή υπογραφών."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό
SHARE:

24Media Network