Φραστικό επεισόδιο Κασσελάκη – Γεωργόπουλου έξω από την Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 1'
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εγκάλεσε τον πρώην οικονομικό διευθυντή του κόμματος για αντικαταστατική συμπεριφορά.

Φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Στεφανο Κασσελάκη και τον Θύμιο Γεωργόπουλο πρώην υπεύθυνο οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ έγινε πρίν από λίγο έξω από την αίθουσα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιτέθηκε φραστικά στον Θύμιο Γεωργόπουλο επειδή ο τελευταίος συνομιλούσε με δημοσιογράφους (πρακτική που ακολουθούν όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στις συνεδριάσεις της Κ.Ε). Περνώντας από το σημείο προκειμένου να μπει στην αίθουσα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε απευθυνόμενος στον Θύμιο Γεωργόπουλο πως «αυτά πρέπει να τα λές μέσα στα όργανα» και πως «αυτό που κάνεις είναι αντικαταστατικό».

Αυτά ενώ λίγο νωρίτερα ο Θύμιος Γεωργόπουλος απαντούσε σε ερωτήσεις για τη ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπη. Μεταξύ άλλων σημείωσε πως έθεσε το ερώτημα του ποια σκοπιμότητα εξύπηρέτησε η επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα μέσω να αναφορών σε «μαύρο χρήμα». Επίσης ο Θύμιος Γεωργόπουλος έθεσε θέμα εκποίησης των περιουσιακών στοιχείων του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτώμενος για ποιο λόγο γίνεται τέτοια συζήτηση για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έθεσε και ερώτημα σχετικά με το γιατί υπάρχουν δημοσιεύματα σχετικά με το ενδεχόμενο πώλησης του κτιρίου της Κουμουνδούρου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα