Γ. Χρηστάκης: Άστοχες οι δηλώσεις Κυμπουρόπουλου και Πολάκη

Γ. Χρηστάκης: Άστοχες οι δηλώσεις Κυμπουρόπουλου και Πολάκη
FACEBOOK / ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε άστοχες και τις δηλώσεις Πολάκη και τις δηλώσεις Κυμπουρόπουλου. "Κανονικά δεν θα έπρεπε να πάρουν τόση έκταση" είπε.

«Άστοχες οι δηλώσεις Κυμπουρόπουλου και Πολάκη που κανονικά δεν θα έπρεπε να πάρουν τόση έκταση» δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Κέντρο Ελέγχου" με τους Έλλη Τριανταφύλλου, Μάνο Χωριανόπουλο και Γιώργο Καρελιά ο Γιώργος Χρηστάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,  στέλεχος του αναπηρικού κινήματος και ιδρυτής της ομάδας χορού "Dagipoli Dance Co".

«Δεν ξέρω γιατί έκανε αυτή τη δήλωση ο Στέλιος (Κυμπουρόπουλος) με τις ίσες ευκαιρίες που δεν υπάρχουν. Τα επιδόματα δεν είναι χάρες ούτε ευεργετήματα αλλά κατάκτηση του αναπηρικού κινήματος. Ο Στέλιος είναι αγωνιστής, έχει τη δική του πορεία, μπορεί να μην εννοούσε αυτό που είπε. Πώς θα μπορούσε άλλωστε αφού έχει κάνει χρήση αυτών των ευεργετικών διατάξεων;» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα αποκάλεσε ολίσθημα την παρότρυνση Πολάκη όσο σκωπτικά κι αν είπε στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο να πάει να καταθέσει τα χαρτιά του στην επιτροπή που πηγαίνουν όλοι οι γιατροί. «Αυτό που είπε ακυρώνει το θεσμικό πλαίσιο.  Ο Στέλιος δεν μπορεί να γίνει ούτε πυροσβέστης, ούτε ηλεκτρολόγος» τόνισε.

Πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει κεντρική στρατηγική για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και μίλησε για έλλειψη παιδείας στην κοινωνία επί του θέματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πολάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέα ανάρτηση Πολάκη στο Facebook μετά τις δηλώσεις για τον Κυμπουρόπουλο

Ξανθός: Ατυχής κι αχρείαστη η δήλωση Πολάκη - Έδωσε τη δυνατότητα στη ΝΔ να αντεπιτεθεί

Κουτσούμπας: Απόλυτα καταδικαστέα και ανήθικη η τοποθέτηση Πολάκη

Ρέλλας: Απέχουν από τις αξίες της Αριστεράς δηλώσεις σαν αυτές του Πολάκη

Φλέσσα: Το θέμα είναι να μην υπάρχουν Πολάκηδες στην πολιτική

SHARE: