Γεννηματά: Ο Ρέγκλινγκ επιβεβαίωσε την ελάφρυνση του χρέους που πετύχαμε το 2012

Pre agenda discussion in the plenum of the parliament about corruption in Athens on Oct. 10, 2016 /               .  10 , 2016
Pre agenda discussion in the plenum of the parliament about corruption in Athens on Oct. 10, 2016 / . 10 , 2016 ALEXANDROS MICHAILIDIS / SOOC

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει την βαρύτητα της μεγάλης ελάφρυνσης του χρέους που πέτυχε το κόμμα της το 2012 και "τα καταστροφικά αποτελέσματα των επιλογών" της τωρινής κυβέρνησης

Επίθεση σε βάρος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά, καταγγέλοντάς τον για προσπάθεια εξαπάτησης του Ελληνικού λαού και για την οικονομική ύφεση, τα υψηλά ποσοστά ανεργίας, αλλά και για την απώλεια των επενδυτικών ευκαιριών.

Συγκεκριμένα η δήλωση της Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έχει ως εξής:

ADVERTISING

"Οι πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής του ESM επιβεβαιώνουν απόλυτα όχι μόνο την μεγάλη ελάφρυνση του χρέους που πετύχαμε το 2012, αλλά και τα καταστροφικά αποτελέσματα των επιλογών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, που οδήγησαν σε δυο χαμένα για την Ελλάδα χρόνια. Με ύφεση, απώλεια επενδυτικών ευκαιριών και ανεργία.

Και το χειρότερο αναδεικνύουν την νέα προσπάθεια εξαπάτησης του Ελληνικού λαού από τον κ. Τσίπρα. Ο οποίος αφού συμφώνησε και υπέγραψε το περασμένο Μάιο, αυτό που ήθελε ο κύριος Σόιμπλε για την μετάθεση της ουσιαστική ρύθμισης για το χρέος μετά το 2018, επιχειρεί για μια ακόμη φορά να θολώσει τα νερά.

Κάθε μέρα και περισσότερο αναδεικνύεται ότι η χώρα χρειάζεται μια άλλη Κυβέρνηση με Εθνική Γραμμή, με άλλους πολιτικούς συσχετισμούς, για να πετύχει την αναδιάρθρωση του χρέους, την έξοδο από την κρίση, την βιώσιμη ανάπτυξη."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ρέγκλινγκ: Η μεγαλύτερη ελάφρυνση χρέους στην ιστορία έγινε για την Ελλάδα το 2012

SHARE:

24Media Network