Γεροβασίλη: Το 2016 χρονιά μεγάλων μεταρρυθμιστικών αλλαγών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις διαρκείς περικοπές στα επιδόματα, τις συντάξεις και τους μισθούς των αναπήρων, πραγματοποίησε έξω από τη Βουλή ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών (ΠΑΣΠΑ) την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015. Συνάντηση με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις διαρκείς περικοπές στα επιδόματα, τις συντάξεις και τους μισθούς των αναπήρων, πραγματοποίησε έξω από τη Βουλή ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών (ΠΑΣΠΑ) την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015. Συνάντηση με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε στη συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους. Ποιες μεταρρυθμίσεις έρχονται

Το 2016 θα είναι χρονιά πολύ μεγάλων μεταρρυθμιστικών αλλαγών, καθώς και της συμφωνίας για την απομείωση του χρέους, δηλώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξή της στην Αυγή της Κυριακής.

Όπως εξηγεί, οι μεταρρυθμίσεις θα αφορούν στη δημόσια διοίκηση, τις δημόσιες συμβάσεις και προμήθειες, τα ΜΜΕ, το αναπτυξιακό πλαίσιο, τους συνεταιρισμούς και την πάταξη του λαθρεμπορίου. Για τις αντιδράσεις σχετικά με το αγροτικό και το ασφαλιστικό, τονίζει ότι η κυβέρνηση «όχι μόνο ακούει τις φωνές όσων βγαίνουν στον δρόμο, αλλά και ενσωματώνει όπου είναι δυνατόν τα αιτήματά τους».

Δηλώνει επίσης κατηγορηματικά ότι «έχει τελειώσει κάθε κουβέντα περί αριστερής παρένθεσης», προσθέτοντας πως «αν κάποιοι, τόσο εκτός όσο και εντός της Ελλάδας, συνεχίζουν να τρέφουν ψευδαισθήσεις, καλό θα είναι να προσγειωθούν στην πραγματικότητα».

Τέλος, για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τα υπόλοιπα αριστερά κόμματα, σημειώνει την ανάγκη οι προοδευτικές δυνάμεις να βρουν ένα πεδίο συνεννόησης όπως συνέβη στην Πορτογαλία και στην Ισπανία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network