Γιαννούλης: Ζητάμε συντεταγμένη συζήτηση στα όργανα – Να σταματήσουν κάποιοι να αναζητούν μάγισσες

Διαβάζεται σε 2'
Χρήστος Γιαννούλης
Χρήστος Γιαννούλης EUROKINISSI

Ο Χρήστος Γιαννούλης εξήγησε τους λόγους της επιστολής των 87 προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε πως “εάν κινδυνεύει από κάποιους ο Στέφανος Κασσελάκης είναι από τους κόλακες”

«Δεν ζητάμε εκλογή νέου αρχηγού υπογράφοντας το κείμενο. Ζητάμε να γίνει μία συντεταγμένη ειλικρινή συζήτηση στα συλλογικά όργανα, χωρίς αναχώματα και σκιές» δήλωσε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης, ένας από τους 87 υπογράφοντες την επιστολή προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα βγούμε κερδισμένοι από αυτό το διάλογο, αρκεί να σταματήσουν κάποιοι να αναζητούν μάγισσες και εχθρούς και να απομακρυνθούν από τα σενάρια συνωμοσιολογίας» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον REAL FM για το κλίμα που επικρατεί στο κόμμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Αλήθεια κινδυνεύει ο Στέφανος Κασσελάκης από το δημόσιο διάλογο, που ο ίδιος λέει πως δεν φοβάται;» διερωτήθηκε στη συνέχεια ο κ. Γιαννούλης και επεσήμανε πως «εάν κινδυνεύει από κάποιους ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι από τους κόλακες και από αυτούς που επιχειρούν να μετατρέψουν τη συντροφική μας σχέση σε οπαδική».

«Δυστυχώς, τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν αποχρωματισμοί σε μία ενιαία γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το ζήτημα της χρηματοδότησης και του “μαύρου χρήματος”. Πολλές φορές οι διατυπώσεις δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις και δίνουν εργαλεία στον αντίπαλο.» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως τόνισε στη συνέχεια, «στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στον ΣΥΡΙΖΑ όλων μας, δεν υπήρχε, δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει “μαύρο χρήμα”».

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «μιλάμε για ανανέωση προσώπων και γι’ αυτό πρότεινα οι τρεις θητείες για τους βουλευτές που προβλέπει το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να μειωθούν σε δύο».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα