Γκάφα Τσίπρα: Μπέρδεψε τη Ναόμι Κλάιν με τη Ναόμι Κάμπελ

Γκάφα Τσίπρα: Μπέρδεψε τη Ναόμι Κλάιν με τη Ναόμι Κάμπελ

Μπορεί ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης να μπερδεύει την συγγραφέα του βιβλίου "Δόγμα του Σοκ" Ν. Κλάιν με το δημοφιλές μοντέλο Ν. Κάμπελ; Στο βίντεο που σάς παρουσιάζουμε θα δείτε ότι όλα γίνονται εν τη ρύμη του λόγου (Vid+Pic)

Τη συγγραφέα του δημοφιλούς βιβλίου που αποτυπώνει με γλαφυρό τρόπο την απαρχή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, Ναόμι Κλάιν με τη “γαζέλα” της πασαρέλας Ναόμι Κάμπελ φαίνεται σε βίντεο – ντοκουμέντοι ότι μπέρδεψε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Κροατία στα πλαίσια του 6ου Subversive Forum.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Ζάγκρεμπ που συμμετείχεμε ο Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν και ο Σλοβένος φιλόσοφος Σλαβόι Ζίζεκ, ο κ. Τσίπρας υπέπεσε σε νέα γκάφα ολκής, μετατρέποντας τη συγγραφέα… σε μοντέλο.

“Προσπάθησαν να εφαρμόσουν το δόγμα του σοκ, όπως είπε και η Ναόμι Κάμπελ”, είπε με έμφαση ο κ. Τσίπρας.

Ο Ζίζεκ μάλιστα συμφώνησε απόλυτα μαζί του.

Να σημειωθεί ότι αυτές τις ημέρες η γνωστή συγγραφέας και ακτιβίστρια του κινήματος της αντι-παγκοσμιοποίησης βρίσκεται στην Αθήνα.

Ήδη την έχει υποδεχθεί στα γραφεία της Κουμουνδούρου ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να της παραχωρήσει συνέντευξη στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ που γυρίζει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα