H Μαριλένα Κοππά οδεύει προς ΔΗΜΑΡ

H Μαριλένα Κοππά οδεύει προς ΔΗΜΑΡ
Συνέντευξη τύπου της ευρωβουλευτή Μαρ. Κοππά, την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013. Η συνέντευξη δόθηκε με την ιδιότητα της εισηγήτριας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις προοπτικές της Κοινής Πολιτικής Άμυνας και ασφάλειας και με αφορμή την ψήφιση της αντίστοιχης έκθεσης από την Ολομέλεια του Ε.Κ στις 21 Νοεμβρίου 2013. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Συνέντευξη στον "Τύπο της Κυριακής" παραχώρησε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ προαναγγέλλοντας την ένταξή της στη ΔΗΜΑΡ

Την ένταξή της στη ΔΗΜΑΡ προαναγγέλει η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά, με συνέντευξή της στον Τύπο της Κυριακής.

Η κ. Κοππά υποστήριξε “Ο Φώτης Κουβέλης θέλει να συσπειρώσει τις κατακερματισμένες δυνάμεις του χώρου της κεντροαριστεράς”. Ακόμα τόνισε πως “Το σημερινό ΠΑΣΟΚ με αυτή του την ηγεσία, τις πολιτικές του επιλογές και επειδή έχει χάσει τη διακριτότητά του από την ΝΔ, δεν μπορεί”.

Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ αντιτίθεται στην κυβερνητική απόφαση για ευρωεκλογές με σταυροδοσία, κατά τη συγκεκριμένη προεκλογική συγκυρία, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι “οι όποιες αλλαγές στα εκλογικά συστήματα δεν μπορούν να αιφνιδιάζουν.”

Ενώ σχολίασε “Πρέπει να γίνονται έγκαιρα, έπειτα από διαβούλευση και με τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση. Τα “κόλπα” και οι σκοπιμότητες της στιγμής δεν προάγουν τη δημοκρατία, ακόμη και όταν την επικαλούνται. Η αλλαγή έγινε όχι για να αποφασίσει δήθεν ο λαός, αλλά γιατί το προνόμιο του αρχηγού έγινε βαρίδι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα