Η αγκαλιά του Βέμπερ στον Μεϊμαράκη

Μεϊμαράκης και Βέμπερ σε θερμό τετ-α-τετ

Στο Στρασβούργο βρέθηκε για την προεκλογική καμπάνια του ΕΛΚ ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Με το σύνθημα "We", γιατί η "δύναμη είναι στο Μαζί", οι εκπρόσωποι των εθνικών κομμάτων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Kόμματος συναποφάσισαν την κεντρική εκστρατεία του ΕΛΚ για τις ευρωεκλογές.

Σε κλειστή συνεδρίαση στο Στρασβούργο, στο πλαίσιο της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου των κρατών μελών του ΕΛΚ προσκεκλημένοι του Προέδρου του ΕΛΚ Joseph Daul και του Προέδρου της ΚΟ του ΕΛΚ και υποψηφίου Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Manfred Weber, συζήτησαν το πρόγραμμα, τη στρατηγική και τη δράση του EPP στις μέρες που απομένουν μέχρι την κάλπη της 26ης Μαΐου.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενημέρωσε την ηγετική ομάδα του ΕΛΚ για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και μετέφερε το κλίμα από τις περιοδείες τις δικές του αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλη την Ελλάδα, εκτιμώντας ότι οι πολίτες ανησυχούν για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και ζητούν μια ενωμένη Ευρώπη που θα υπερασπίζεται τις θεμελιώδεις αξίες της.

Επίσης, ο κ. Μεϊμαράκης συζήτησε με τον κ.Weber για την επίσκεψή του στην Αθήνα και την επίσημη τελετή έναρξης της προεκλογικής του εκστρατείας, που θα γίνει την Μ. Τρίτη στο Ζάππειο Μέγαρο. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν κατά τη διάρκεια του δείπνου με τη συμμετοχή του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Ευρωεκλογές
SHARE:

24Media Network