Η απάντηση του Αδ.Γεωργιάδη στον Ν.Ξυδάκη: “Οπου κυβέρνησε η Αριστερά έφερε αίμα ή φτώχεια”

Η απάντηση του Αδ.Γεωργιάδη στον Ν.Ξυδάκη: “Οπου κυβέρνησε η Αριστερά έφερε αίμα ή φτώχεια”
Ο Αδωνις Γεωργιάδης Eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης παρενέβη στον αέρα του Ραδιοφώνου 247 και απάντησε στις δηλώσεις του Νίκου Ξυδάκη.

“Είπα στον σταθμό σας πως ο Πρωθυπουργός είναι ότι πιιο χυδαίο και τοξικό έχει εμφανιστεί στην πολιτική ζωή μετά τον Β Παγκόσμο Πόλεμο και διευκρίνισα ότι εξαιρώ τη χούντα αλλά διάφοροι ΣΥΡΙΖαίοι είπαν ότι ξέπλυνα τον Παπαδόπουλο και τον Παττακό”.

Την επισήμανση αυτή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης παρεμβαίνοντας στον ρ/σ 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού, για να απαντήσει σε όσα είπε στη συνέντευξή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ξυδάκης.

Και σχολίασε ως εξής την απάντηση Ξυδάκη (“αυτά τα έλεγαν οι ναζί”) στη δήλωση Βορίδη ότι οι ιδέες της Αριστεράς είναι ελαττωματικές: “Οι ναζιστικές ιδέες είναι ελαττωματικές; Η ήταν μόνο οι ναζί ελαττωματικοί; Φάσκουν και αντιφάσκουν. Ο κ. Ξυδάκης είπε άλλο ένα ψέμα. Ασφαλώς και υπάρχουν ελαττωματικές ιδέες και ελαττωματικοί άνθρωποι. Δικαιώθηκαν οι ιδέες της Αριστεράς; Οχι. Οπου κυβέρνησε η Αριστερά είτε θρηνούμε αίμα είτε φτώχεια. Θυμηθείτε την άνοιξη της Πράγας και δείτε τι γίνεται στην Βενεζουέλα όπου δεν έχουν χαρτί υγείας, πάρτε την εκδοχή του Κάστρο, του Βιετνάμ ή της βόρειας Κορέας. Οπου κυβέρνησε η Αριστερά τα πράγματα πήγαν χάλια. Οπου κυβέρνησε η αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα”.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε επίσης τα εξής: “Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει προσπάθεια να έρθει στο πλαίσιο της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας αλλά κουβαλάει το παρελθόν του, όπως η δήλωση Μπαλαούρα για την 17Ν. Να αναγνωρίσω ότι προσπαθεί φιλότιμα να φύγει από εκεί, αλλά η ψυχή τους δεν φεύγει. Θα τολμούσε ποτέ εκπρόσωπος του αστικού πολιτικού συστήματος να προαναγγείλει φυλακίσεις πολιτικών αντιπάλων από το βήμα της Βουλής; Εγινε από τον Π. Καμμένο μπροστά στον Α. Τσίπρα.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ακόμη απευθυνόμενος στον κ. Ξυδάκη ότι “έχω κάνει αγωγή και μήνυση στον Π. Καμμένο επειδή έλεγε ότι έχω σχέσεις με ακροδεξιούς και καταδικάστηκε στα δικαστήρια. Αποστρέφομαι τον ναζισμό και όλες τις μορφές ολοκληρωτισμού, όπως είναι ο κομμουνισμός”.

Απευθυνόμενος ξανά στον κ. Ξυδάκη είπε ότι είναι λυπηρό ότι “ανήκει στην ίδια κοινοβουλευτική ομάδα με τον Μ. Μπαλαούρα που δικαιολόγησε ως ανθρωπιστικές δολοφονίες της 17Ν λέγοντας ότι οργανώσεις όπως η 17Ν είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου”. “Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί τακτική σπίλωσης των πολιτικών αντιπάλων” είπε και τόνισε: “Δεν έχω συναγελαστεί με κανέναν δικτατορα και κανέναν εθνικοσοσιαλιστή.

Τον κ. Καμμένο επί σειρά δεκαετιών τον ανέβαζαν και τον κατέβαζαν ακροδεξιό. Προκαλεί γέλωτα ότι τώρα τον βλέπουν ως κεντρώο”. Αναφερόμενος στο διάγγελμα του Α. Τσίπρα στην Ιθάκη ο βουλευτής Β Αθήνας της ΝΔ είπε ότι “ήταν διχαστικό, έφτασε στο σημείο να στοχοποιήσει τον Παπαδήμο του οποίου κινδύνευσε η ζωή του, ήταν πολωτικός και ακραός προσπαθεί να συσπειρώσει το κομματικό του ακροατήριο. Εγώ δεν τους υβρίζω όλους, ξεχωρίζω τον Τσίπρα γιατί αυτός μόνο τους υποτακτικούς του ανέχεται. Διαρρέουν ότι δεν κάνουν ανασχηματισμό για να μην διαταράξουν τις διακοπές του λαού. Είναι ψώνια. Εχουμε έναν πρωθυπουργό διχαστικό, βλέπουν τον Στουρνάρα στον ύπνο τους σουβλιστό. Ο Τσακαλώτος είπε σήμερα ότι θα υπάρξουν δυσκολίες την επόμενη μέρα του τέλους του προγράμματος, βγήκε πολύ πιο μετρημένος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα