Η ατζέντα της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας EUROKINISSI

Επί τάπητος τίθενται την Τετάρτη όλα τα "καυτά" θέματα που αφορούν την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη (Κουμουνδούρου, 1 το μεσημέρι) που είναι και η πρώτη μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. 

Κατά τη συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθούν "καυτά" θέματα που αφορούν το κόμμα, όπως είναι η συγκρότησή του στο άμεσο μέλλον, η αντιπολιτευτική τακτική του στη νέα βουλή αλλά και το πως και με ποιους θα πληρωθούν θέσεις όπως αυτή του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής ομάδας.

Ως γνωστόν ο μέχρι πρότινος διευθυντής Κώστας Ζαχαριάδης εκλέχθηκε βουλευτής οπότε όπως είναι λογικό θα αντικατασταθεί από μη βουλευτή.

Υπάρχει, επίσης, πολύ σοβαρή πιθανότητα να γίνει κουβέντα και για ειδικά θέματα που πρόλαβε να βάλει στην ατζέντα η νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ενα από αυτά είναι η μεταφορά αρμοδιοτήτων των φυλακών από το Υπουργείο Δικαιοσύνης στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πηγές της Κουμουνδούρου έκαναν λόγο για "ακραία, ακατανόητη επιλογή" η οποία είναι "πρωτοφανής για τα ευρωπαϊκά δεδομένα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΣΥΡΙΖΑ: Κομματικά λάφυρα η δημόσια ενημέρωση και η εθνική ασφάλεια για τον κ. Μητσοτάκη

SHARE: