"Η Ελλάδα θα τα καταφέρει"

ΑΘΗΝΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

(ICON PRESS / ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
ΑΘΗΝΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ICON PRESS / ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) ICON

Η Ελλάδα θα τα καταφέρει σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές, έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς, με δηλώσεις του από την ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά, στην Ημαθία

"Η πατρίδα δοκιμάζεται σκληρά, αλλά θα τα βγάλει πέρα υπό τη σκέπη και τη δύναμη της Παναγιάς", είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. και σημείωσε πως στους Έλληνες δεν ταιριάζει η μεμψιμοιρία και η μοιρολατρία. Απευθυνόμενος στους Ευρωπαίους εταίρους επισήμανε ότι στην Ευρώπη δεν ταιριάζει η μισαλλοδοξία, αλλά η αλληλεγγύη και η ενότητα.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Σαμαρά έχει ως εξής: "Σύμβολο άσβεστο πατρίδων αλησμόνητων η Παναγία Σουμελά. Η Παναγιά με τη χάρη της εμπνέει και λυτρώνει. Εδώ, με αυτή την ευκαιρία, στέλνουμε μήνυμα ελπίδας σε όλους τους Ελληνες. Η πατρίδα πράγματι δοκιμάζεται και δοκιμάζεται σκληρά, αλλά θα τα βγάλει πέρα υπό τη σκέπη και τη δύναμη της Παναγιάς. Αλλωστε, σε εμάς τους Ελληνες δεν αρμόζει η μεμψιμοιρία, ούτε η μοιρολατρία. Σε εμάς ταιριάζει ο αγώνας. Και στην Ευρώπη, άλλωστε, δεν ταιριάζει η μισαλλοδοξία. Ταιριάζει η αλληλεγγύη και η ενότητα. Θα τα καταφέρουμε με τη δύναμη της Παναγιάς. Και θα μείνουμε όρθιοι, όπως αρμόζει στους Έλληνες. Καλή Παναγιά. Χρόνια πολλά σε όλους".

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επισκέφθηκε την Παναγία Σουμελά, μαζί με τη σύζυγό του Γεωργία, έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από προσκυνητές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την ιερά Μονή και προσερχόμενος σε αυτή αντάλλαξε χειραψίες και ευχές με τον κόσμο.

Στάθηκε παραστάτης κατά τη λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας και κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του Αλέξανδρου Υψηλάντη.

SHARE:

24Media Network