Η Φώφη Γεννηματά ζητά την "παραίτηση των ανίκανων"

ΑΘΗΝΑ-Εκδήλωση του Κέντρου Ευρωπαϊκών Συνταγματικού Δικαίου - Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου, με θέμα: «Είναι ανθεκτικό το Σύνταγμά μας και τι πρέπει να αλλάξει;».
 (Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Εκδήλωση του Κέντρου Ευρωπαϊκών Συνταγματικού Δικαίου - Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου, με θέμα: «Είναι ανθεκτικό το Σύνταγμά μας και τι πρέπει να αλλάξει;». (Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Λιγότερο λαϊκισμό και περισσότερη συνεννόηση, ζήτησε μέσω social media η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά. Το πλήρες "πασχαλινό" μήνυμα

Να παραιτηθούν οι ανίκανοι κάλεσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

Ανέφερε ακόμη ότι πρέπει να επικρατήσει ξανά η λογική και να δοθεί λύση από την παρούσα Βουλή, ενώ σημείωσε ότι χρειάζεται λιγότερος λαϊκισμός και περισσότερη συνεννόηση.

"Η Δημοκρατία δεν είναι παιχνίδι κανενός. Τέλος στο εγώ, ώρα για ένα ισχυρό εμείς", έγραψε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ευχές από τη Φώφη Γεννηματά με έμπνευση από Game of Trones

SHARE:

24Media Network