Η γελοιογραφία που προκάλεσε την οργή Σαμαρά:Η κυβέρνηση δεν κάμπτεται απαντά το Μαξίμου

Η γελοιογραφία που προκάλεσε την οργή Σαμαρά:Η κυβέρνηση δεν κάμπτεται απαντά το Μαξίμου

Για "άθλιο πρωτοσέλιδο" κάνει λόγο σε ανακοίνωση του το γραφείο του πρωθυπουργού. Τι απαντά η εφημερίδα

Αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση του πρωθυπουργικού γραφείο για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “το Ποντίκι”. Την ενόχληση Σαμαρά, προκάλεσε η καθιερωμένη γελοιογραφία στην πρώτη σελίδα.

Η εφημερίδα που άλλωστε στο πρωτοσέλιδο της  παρουσιάζεται ως εβδομαδιαία πολιτική σατιρική αποκαλυπτική εφημερίδα, συνηθίζει , με γελοιογραφίες και φωτογραφίες να σατιρίζει και να κριτικάρει πολιτικούς, άλλοτε πετυχημένα, άλλοτε άστοχα και άλλοτε με δόσεις υπερβολής, ανάλογα με το κριτήριο του καθενός.

Η ανακοίνωση που  εκδόθηκε από το γραφείο του πρωθυπουργού αργά το απόγευμα έχει ως εξής:

«Το άθλιο πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα “Το Ποντίκι”, οι εμπνευστές του και όσοι κρύβονται πίσω από τους εμπνευστές του, να γνωρίζουν ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν άγεται, ούτε φέρεται, ούτε κάμπτεται από κανέναν».
 

Η απάντηση του «Ποντικιού»

Με αφορμή την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού για το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Ποντικιού»,  σε ανακοίνωση της η εφημερίδα απαντά ως εξής…

“Φαίνεται ότι οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, εκτός των άλλων, έχουν απωλέσει την αίσθηση του χιούμορ και της πολιτικής σάτιρας που κάνει το «Ποντίκι» εδώ και 35 χρόνια.

Ψυχραιμία…”

Δείτε σε μεγέθυνση το πρωτοσέλιδο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα