Ι.Μανώλης: "Ας είναι πρωθυπουργός κι ο Φούφουτος"

ΒΟΥΛΗ -ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΔΕΚΟ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ---(ΦΩΤΟ Χρηστος Μπονης//EUROKINISSI)
ΒΟΥΛΗ -ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΔΕΚΟ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ---(ΦΩΤΟ Χρηστος Μπονης//EUROKINISSI) EUROKINISSI

Κάθετα αντίθετος με τη συμμετοχή "γαλάζιων" πολιτικών προσώπων στη μεταβατική κυβέρνηση ο Γ. Μανώλης. Εμμένει στην αντιμνημονιακή του στάση. Προβλέπει επιστροφή των πολιτών στους δρόμους και άμεσα

Σε δηλώσεις τους στον "Βήμα" 99,5 ο γραμματέας Συνδικαλισμού και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γ. Μανώλης, εξέφρασε τη διαφωνία του με τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη νέα κυβέρνηση συνεργασίας.

"Αφού το έχει πει από την αρχή ο πρόεδρος του κόμματος, ότι δεν πρέπει να συμμετέχουμε. Δεν πρέπει να συμμετέχουν πολιτικά πρόσωπα", είπε ο κ. Μανώλης.

ADVERTISING

Ερωτηθείς δε για το όνομα του νέου πρωθυπουργού, είπε:

"Δεν με ενδιαφέρει. Ο Φούφουτος να είναι, αρκεί να ξέρω, ότι η κυβέρνηση αυτή θα μείνει για λίγο χρόνο και θα κάνει συγκεκριμένα πράγματα".

Όπως διευκρίνισε πάντως, τον "Φούφουτο" τον είπε, με την έννοια και τη λογική, ότι το πρόσωπο δεν παίζει κανένα ρόλο. "Ρόλο παίζει τι θα κάνει. Θα διαπραγματεύεται μέσα σε ένα πλαίσιο της χώρας που το καθορίζει το πολιτικό σύστημα. Δεν το καθορίζει άλλος.

Αν θέλετε, να βάλουμε έναν τραπεζίτη, οποιονδήποτε και να του δώσουμε το ελεύθερο να κάνει ό,τι γουστάρει και το πολιτικό σύστημα να είναι στην άκρη, αν έφτασε σ' αυτό το σημείο το πολιτικό σύστημα, τότε με γεια μας και χαρά μας. Τον "Φούφουτο" δεν το λέω υποτιμητικά, για να μην παρεξηγηθώ", είπε.

"Πιο έντονο αυτό που θα δούμε στο επόμενο διάστημα"

Σε άλλο σημείο, ο κ. Μανώλης σημείωσε, πως "οι ξένοι έκαναν κάτι που φαινόταν ακατόρθωτο, να υπάρξει μια κυβέρνηση ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα. Εκείνο που δεν κατάφεραν όμως οι Ευρωπαίοι και θα το δείτε στο επόμενο διάστημα είναι να ξαναγυρίσουν τον κόσμο από το δρόμο στα σπίτια και στους καναπέδες τους", δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Θεωρώ ότι αυτό που θα δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι έντονο σε σχέση με αυτό που είδαμε μέχρι τώρα. Κρίνοντας από τον εαυτό μου που ήμουν στο δρόμο όλο αυτό το διάστημα αντιμνημονιακά, θα συνεχίσω να είμαι και με την κυβέρνηση που θα έρθει να πάρει νέα μέτρα. Και δεν με νοιάζει αν θα είναι ένας υπουργός από τη δική μου παράταξη...

Είναι πολύς ο κόσμος στο χώρο της Κεντροδεξιάς που είναι λαϊκή και πατριωτική παράταξη και είναι η συντριπτική πλειοψηφία που δεν ανέχεται τέτοιου είδους παρεμβάσεις", κατέληξε.

SHARE:

24Media Network