Η Νάντια Βαλαβάνη "ξηλώνει" το ΤΑΙΠΕΔ

ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ//Υπουργείο Οικονομικών:
υπουργός Γιάνης Βαρουφάκης,
αναπληρωτής υπουργός Νάντια Βαλαβάνη (ΦΩΤΟ),
αναπληρωτής υπουργός για τα έσοδα Δημήτρης Μάρδας.(EUROKINISSI-ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ//Υπουργείο Οικονομικών: υπουργός Γιάνης Βαρουφάκης, αναπληρωτής υπουργός Νάντια Βαλαβάνη (ΦΩΤΟ), αναπληρωτής υπουργός για τα έσοδα Δημήτρης Μάρδας.(EUROKINISSI-ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ) EUROKINISSI

Αναβρασμός επικρατεί στο ΤΑΙΠΕΔ καθώς η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη ζήτησε τις παραιτήσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου

Τις παραιτήσεις του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου Εμμανουήλ Κονδύλη και του διευθύνοντος συμβούλου Πασχάλη Μπουχώρη του ΤΑΙΠΕΔ ζήτησε πριν από λίγο η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση της κυβέρνησης είναι να σταματήσει η διαδικασία αποκρατικοποιήσεων, τουλάχιστον με τη μορφή που ίσχυε μέχρι σήμερα μέσω του ΤΑΙΠΕΔ.

Θα προωθήσουμε να βρούμε διαφορετικό τρόπο αξιοποίησης των περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου, φέρεται να είπε η κα. Βαλαβάνη.

Πάντως δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος θα είναι ο νέος φορέας που θα αναλάβει τη διαδικασία.

Νωρίτερα σήμερα ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης συναντήθηκε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, Αρθούρο Ζερβό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, επί του παρόντος δεν τίθεται θέμα τοποθέτησης νέας διοίκησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυβέρνηση, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network