Η Ντόρα Μπακογιάννη διαψεύδει ότι συναντήθηκε με τον Φώτη Κουβέλη

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαψεύδει ότι συναντήθηκε με τον Φώτη Κουβέλη

Διαψεύδει δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει συναντηθεί με τον Φώτη Κουβέλη η Ντόρα Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαψεύδει σημερινά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία συναντήθηκε με τον Φώτη Κουβέλη και τονίζει ότι αυτά υποκρύπτουν σκοπιμότητες.

Συγκεκριμένα η βουλευτής Επικράτειας της ΝΔ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Τα αναγραφόμενα στον σημερινό Τύπο σενάρια, για δήθεν συνάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, τα οποία άλλωστε είχαν διαψευστεί από την πρώτη στιγμή, είναι αποκυήματα φαντασίας και υποκρύπτουν σκοπιμότητες".

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια είχε δηλώσει πριν από τρεις ημέρες, μιλώντας στον Βήμα FM τα παρακάτω:

"Οι κύριοι Βενιζέλος και Κουβέλης πρέπει να συμμετέχουν στην κυβέρνηση. Η λύση για την ΕΡΤ πρέπει να είναι ρεαλιστική. Οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας σήμερα".

"Η αποτελεσματικότερη λειτουργία της κυβέρνησης μπορεί να αντιμετωπιστεί από την ώρα που αυτή η κυβέρνηση θα λειτουργήσει θεσμικά, με υπουργικό συμβούλιο, κυβερνητικές επιτροπές και με τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Κουβέλη μέσα στην κυβέρνηση, δηλαδή αντιπροέδρους αυτής της κυβέρνησης, με υπουργεία που θα είναι στελεχωμένα από πολιτικά στελέχη και τα οποία πηγαίνοντας στο υπουργικό συμβούλιο θα υποστηρίζουν τη θέση τους και το υπουργικό συμβούλιο θα αποφαίνεται για την πολιτική", είχε πει χαρακτηριστικά.

Όλα αυτά βέβαια, πριν την αποχώρηση των υπουργών της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση.

Ως προς το ζήτημα της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ, η κ. Μπακογιάννη είχε προτείνει να λειτουργήσει με 2μηνες συμβάσεις προσωπικού και εν συνεχεία, με βάση την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και την απόφαση του ΣτΕ, να προχωρήσει η αναδιάρθρωσή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μπακογιάννη: Βενιζέλος, Κουβέλης να μπουν ως αντιπρόεδροι στην κυβέρνηση

SHARE:

24Media Network