Η ομιλία Τσίπρα στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. LIVE EIKONA

2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) EUROKINISSI

Παρακολουθείστε την ομιλία του πρωθυπουργού στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο

Στραμμένο στο Tae Kwon Do είναι το ενδιαφέρον, καθώς αυτή την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγει με την ομιλία του, τις εργασίες του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

 Ο Αλέξης Τσίπρας θα προχωρήσει σε “τονωτικές ενέσεις” στο κομματικό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θα αναφερθεί μεταξύ άλλων στην ανάγκη “να γίνουμε σοβαρότεροι και αποτελεσματικότεροι”.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα κάνει επίσης έναν σύντομο απολογισμό και θα υπερασπιστεί την πολιτική που ακολούθησε ακόμη και κατά το πρώτο 7μηνο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχέση με την τωρινή οικονομική κατάσταση θα επισημάνει πως η κυβέρνηση κλείνει την β΄ αξιολόγηση και δίνει μάχη για το χρέος όπως έκανε τόσες φορές με τις κόκκινες γραμμές που έβαζε.

«Εκμεταλλευόμαστε κάθε ρωγμή και κάθε συμμαχία για την διαπραγμάτευση», αναμένεται να πει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τσίπρας θα επισημάνει πως στόχος της κυβέρνησης είναι η ανάπτυξη με αναδιανομή του πλούτου και κοινωνική προστασία.

Παράλληλα, θα κάνει ειδική αναφορά στο ζήτημα του προσφυγικού τονίζοντας πως η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή μάχεται για τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων απέναντι στις δυνάμεις της ακροδεξιάς που δρουν στην Ευρώπη.

Σημειώνεται πως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, τον λόγο αναμένεται να λάβουν ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς Πιερ Λοράν, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού και εκπρόσωποι ελληνικών Κομμάτων.

Φωτό: sooc.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network