Η σκληρή απάντηση της Κωνσταντοπούλου περί 'εργασιακού μεσαίωνα' στο κόμμα

Η σκληρή απάντηση της Κωνσταντοπούλου περί 'εργασιακού μεσαίωνα' στο κόμμα

Τη δική της απάντηση στις επικρίσεις που δέχθηκε από το πρώην μέλος της νεολαίας του κόμματος της Μιχάλη Κριθαρίδη έδωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας

Τη δική της σκληρή απάντηση έδωσε η Πρόεδρος της "Πλεύσης Ελευθερίας" στις καταγγελίες περί "εργασιακού μεσαίωνα" στο κόμμα της.

Στην ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, η Ζωή Κωνσταντοπούλου γράφει χαρακτηριστικά:

"Στις 30/12/16 έγινε μία καταγγελία. Μια πρώτη καταγγελία από τον Διαμαντή, επώνυμα, θαρραλέα και ονομαστικά.

Ανέφερε προσπάθεια εξαγοράς προσώπων και πτυχές της επίθεσης που δέχεται υπόγεια και δημόσια η Πλεύση Ελευθερίας και εγώ προσωπικά, εδώ και μήνες.

Ακολούθησε η θλιβερή ανάρτηση ενός νέου ανθρώπου που αποδέχθηκε να προσφερθεί ως βορά, ως αναλώσιμο πυρομαχικό.

Σε αυτό που καταγγείλαμε.

Σε αυτό που ξεκινήσαμε.

Ο κόσμος έχει καταλάβει πολύ καλά τι συμβαίνει.

Για την ιστορία, θα υπάρξει και η πλήρης καταγραφή.

Για να το τελειώσουμε.

Ζ.Κ.".

Η ίδια παραθέτει και την ανάρτηση του συνεργάτη της Διαμαντή Καραναστάση, ο οποίος στις 30 Δεκεμβρίου είχε καταγγείλει ονομαστικά τη Δέσποινα Κουτσούμπα, το Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο και Παναγιώτη Σωτήρη για απόπειρα εξαγοράς συνεργάτη της, πολιτικής διάβρωσης της Πλεύσης Ελευθερίας και εκφοβιστικές επιθέσεις με σεξιστικά- ομοφοβικά σχόλια, όπως είχε υποστηρίξει, γεγονός που η κ.Κωνσταντοπούλου είχε εμμέσως πλην σαφώς στη δήλωση της συνδέσει με τα λεγόμενα του κ.Κριθαρίδη.

Υπενθυμίζεται ότι o Μιχάλης Κριθαρίδης, με ανάρτηση του στο Facebook, ανέφερε ότι αποχωρεί από την Πλεύση Ελευθερίας και έκανε λόγο για απαράδεκτες συμπεριφορές ενώ ζητούσε "συγγνώμη που παρότρυνε τον κόσμο σε ένα κόμμα που δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζωή Κωνσταντοπούλου
SHARE: