Η συγγνώμη Καραμανλή στο ΚΚΕ

Συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2017, στην Βουλή την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
Συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2017, στην Βουλή την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI

Ο τομεάρχης υποδομών της ΝΔ καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι αποτελεί την «έμπρακτη διάψευση της Αριστεράς», ζητώντας συγγνώμη από το ΚΚΕ. Επικαλέστηκε και ρήση του Λένιν.

Οξύτατη κριτική στην κυβέρνηση για την επίθεσή που εξαπολύει στους αδύναμους "διαψεύδοντας την Αριστερά" άσκησε ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα και ζήτησε συγγνώμη από το ΚΚΕ.

«Δυστυχώς είστε η έμπρακτη διάψευση της Αριστεράς» είπε ο βουλευτής της ΝΔ απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ την ίδια ώρα απένειμε τα εύσημα στον Περισσό αναγνωρίζοντάς συνέπεια στο ΚΚΕ. «Κοιτώντας τα έδρανα του ΚΚΕ ζητώ συγγνώμη από τους μόνους πραγματικά αριστερούς αυτής της αίθουσας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραμανλής. Κατηγόρησε, δε, στον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει το θλιβερό προνόμιο να ψηφίζει δύο μνημόνιο μέσα σε δύο χρόνια που πλήττουν κυρίως τους αδύναμους. «Στο 3ο μνημόνιο του Αυγούστου του 2015 ήσασταν συνεπείς και συστηματικοί στην εξόντωση της μεσαίας τάξης, στο 4ο Μνημόνιο  είστε σε άλλο πράγμα συστηματικοί: στην εξόντωση των μη προνομιούχων» τόνισε προς στην κυβέρνηση.«Πάντα η Αριστερά έδινε προτεραιότητα στην απόλυτη προστασία των αδυνάμων. Εσείς έρχεστε και τιμωρείτε αυτούς που υποτίθεται ότι προστατεύετε» συμπλήρωσε.

Ο κ. Καραμανλής προκάλεσε, όμως, αίσθηση επικαλούμενος ρήση του Βλαντιμίρ Λένιν. "Σε ένα μόνο πράγμα είστε Αριστεροί είπε" και εξήγησε «εκφράζετε πιστά τη ρήση του Λένιν ότι η αλήθεια είναι μικροαστική συνήθεια και ότι το επαναλαμβανόμενο ψέμα γίνεται αλήθεια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μετωπική στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο. LIVE EIKONA

SHARE:

24Media Network