Ιερέας σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: "Φύγε, πούλησες με 30 αργύρια τη Μακεδονία"

Φωτογραφία από το astraparis

Ενα αν μην τι άλλο ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα την Κυριακή στην εκκλησία των Φλατσίων Χίου όταν ο ιερέας επιτέθηκε με σφοδρότητα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρωτοφανές σκηνικό έλαβε χώρατο πρωί της Κυριακής μέσα στην εκκλησία των Φλατσίων Χίου όταν ο ιερέας Νίκος Λιαδής επιτέθηκε σε βάρος του βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη..

Μετά την τέλεση του μνημοσύνου, στο οποίο παρίστατο ο κ. Μιχαηλίδης, ο παπάς βγήκε τρέχοντας από το ιερό προς την κατεύθυνση του βουλευτή, έπιασε κάποια κέρματα από το παγκάρι της εκκλησίας και του τα πέταξε, φωνάζοντας «τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία, να φύγεις από εδώ».

ADVERTISING

Δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο, όλοι οι παριστάμενοι καταδίκασαν χωρίς την παραμικρή περιστροφή τη συμπεριφορά σε βάρος του κ. Μιχαηλίδη, ενώ ο παπάς μπήκε στο ιερό και η απάντησή του στις διαμαρτυρίες των πιστών, ήταν να κάνετε τα παράπονά σας στον δεσπότη κι αν δεν σας αρέσει να γίνετε παλαιοημερολογίτες!

Ο κ. Μιχαηλίδης, στον οποίο απευθύνθηκε το astraparis δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου, ο οποίος είναι γνωστός για την ακραία στάση που τήρησε και τηρεί στο θέμα της Μακεδονίας.

Πηγή: 

astraparis.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥΡΙΖΑ
SHARE:

24Media Network