Ικανοποίηση στην ΟΝΝΕΔ για τη συμμετοχή εν όψει συνεδρίου- Ξεκίνησε την καμπάνια του ο Μαρινάκης

Ικανοποίηση στην ΟΝΝΕΔ για τη συμμετοχή εν όψει συνεδρίου- Ξεκίνησε την καμπάνια του ο Μαρινάκης
Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης (Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

Για θεαματική αύξηση μελών κάνουν λόγο πηγές της νεολαίας της ΝΔ, καθώς καταγράφεται μεγάλη συμμετοχή στο ηλεκτρονικό σύστημα ανάδειξης συνέδρων. Ο νυν αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, που αναμένεται και να είναι ο νέος πρόεδρος, ξεκίνησε καμπάνια με έμφαση στη διεύρυνση της οργάνωσης

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΟΝΝΕΔ για τη δυναμική συμμετοχή στο ηλεκτρονικό σύστημα ανάδειξης συνέδρων, καθώς τις πρώτες ημέρες καταγράφεται έντονο ενδιαφέρον από παλιά και νέα μέλη ενόψει του 12ου Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 4 και 6 Οκτωβρίου. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα ανάδειξης συνέδρων members.onned.gr θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου και όσο προχωρούν οι μέρες το ενδιαφέρον εκτιμάται ότι θα κορυφωθεί.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει την καμπάνια του ο νυν αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος και αναμένεται να εκλεγεί πρόεδρος από το Συνέδριο. Η καμπάνια αυτή δίνει έμφαση στη διεύρυνση της οργάνωσης, γεγονός που αποτυπώνεται και στο κεντρικό της σύνθημα, που είναι «ΟΝΝΕΔ για όλους».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα