Υποκλοπές: Κυβερνητική μεθόδευση να αλλάξει άρον – άρον η σύνθεση της ΑΔΑΕ

Διαβάζεται σε 1'
Υποκλοπές: Κυβερνητική μεθόδευση να αλλάξει άρον – άρον η σύνθεση της ΑΔΑΕ
O Χρήστος Ράμμος με την πρόεδρο της Δημοκρατίας Eurokinissi

H κυβέρνηση επιχειρεί να αλλάξει τη σύνθεση της ΑΔΑΕ πριν από κρίσημη συνεδρίαση της Αρχής που αφορά το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Αρον-άρον επιχειρεί η κυβέρνηση να αλλάξει τη σύνθεση της ΑΔΑΕ της οποίας ο ρόλος στην αποκάλυψη και τη στοιχειοθέτηση του σκανδάλου των υποκλοπών αποδείχθηκε καταλυτικός.

Σύμφωνα με πληροφορίεςμ η κυβερνητική πλευρά ενημέρωσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι θα συζητηθεί στη Διάσκεψη των Προέδρων και η αντικατάσταση των μελών της ανεξάρτητης Αρχής, των οποίων η θητεία έχει λήξει.

Ολα αυτά πριν η ΑΔΑΕ συνεδριάσει την Παρασκευή έτσι ώστε να αποφανθεί για την άρνηση της ΕΥΠ να συνεργαστεί για τη διερεύνηση του σκανδάλου των υποκλοπών.

Με δεδομένο ότι η θητεία του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου δεν έχει λήξει, η πλειοψηφία θέλει να αντικαταστήσει τα παλαιά μέλη (πλην του Γιώργου Μπακάλη, ο οποίος προτείνεται για αντιπρόεδρος) με τους:

-Αν. Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Παλιάτσος

-Προτεινόμενα τακτικά μέλη: Κωνσταντίνος Οικονόμου, Δημοσθένης Ασημακόπουλος, Σταύρος Κωστόπουλος Παναγιώτης Τρακάδας, Χαράλαμπος Τσιλιώτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα