Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ ο Γ. Μουρούτης, στενός συνεργάτης του Σαμαρά

Διαβάζεται σε 2'
Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ ο Γ. Μουρούτης, στενός συνεργάτης του Σαμαρά
ΑΠΕ-ΜΠΕ ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ

Ο πρώην διευθυντής του γραφείου τύπου του Αντώνη Σαμαρά ως πρωθυπουργού θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές, με στόχο το σαμαρικό ακροατήριο

Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου θα είναι και ο Γιώργος Μουρούτης, στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά επί σειρά ετών.

Στόχος είναι προφανώς να κρατήσει στο κυβερνών κόμμα τους σαμαρικούς και σκληρούς δεξιούς ψηφοφόρους, που θεωρούνται οι πιο “επίφοβοι” για διαρροές προς μικρά δεξιά κόμματα, λόγω και του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Το βιογραφικό του κ. Μουρούτη:

Ο Γιώργος Μουρούτης είναι εκδότης και δημοσιογράφος. Είναι Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής του ThePresident.gr, σχολιαστής στον τηλεοπτικό σταθμό ONE καθώς και επικεφαλής του Εκδοτικού Οίκου ΑΘens Bookstore Publications που μεταξύ άλλων έχει τα εκδοτικά δικαιώματα του Barack και της Michelle Οbama.

Ο κ. Μουρούτης έχει μακρά εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας, ενώ την περίοδο 2012-2015 διετέλεσε Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και την περίοδο 2009-2012 διευθυντής του Γραφείου τύπου της ΝΔ.

Έχει σπουδάσει Marketing Management στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, Ιστορία Αρχαιολογία και Τέχνη στο Αν.Παν/μιο Κύπρου, είναι κάτοχος diploma στο Digital Marketing από το Alba, και μεταπτυχιακός φοιτητής πολιτικών επιστημών στο Παν. Πελοποννήσου. Είναι μέλος της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου, της ΕΣΠΗΤ και του ΔΣ του Ιστορικού Συλλόγου Οι φίλοι του Αγίου Όρους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα