Κ. Μητσοτάκης: Δημόσια Παιδεία χωρίς αστερίσκους και προκαταλήψεις

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραστεί αύριο, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στον κοινό αγιασμό του 1ου Δημοτικού και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Περάματος.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραστεί αύριο, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στον κοινό αγιασμό του 1ου Δημοτικού και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Περάματος. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

"Η επένδυση στην Παιδεία είναι η καλύτερη επένδυση για τη χώρα μας", τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του μετά τον αγιασμό στο 1ο Δημοτικό και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περάματος

Την ανάγκη να στηριχθεί η δημόσια Παιδεία «χωρίς αστερίσκους και προκαταλήψεις» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του μετά τον αγιασμό στο 1ο Δημοτικό και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περάματος.

"Είχα τη μεγάλη χαρά να επισκεφθώ σήμερα το 1ο Δημοτικό Σχολείο Περάματος, καθώς και το Ειδικό Σχολείο.

Θέλω με την ευκαιρία της επίσκεψής μου, σήμερα, να ευχηθώ καλή και δημιουργική χρονιά σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους δασκάλους, σε όλους τους καθηγητές. Να είναι αυτό ένα όμορφο, δημιουργικό ταξίδι γνώσης και εμπειριών", είπε και συνέχισε, λέγοντας:

"Θέλω, επίσης, να συγχαρώ προσωπικά τους δασκάλους, τους καθηγητές, το διευθυντικό προσωπικό του δημόσιου σχολείου. Είναι αυτοί που κρατάνε το δημόσιο σχολείο όρθιο σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία".

"Η επένδυση στην Παιδεία είναι η καλύτερη επένδυση την οποία μπορούμε να κάνουμε στη χώρα μας. Η δημόσια Παιδεία πρέπει να στηριχθεί χωρίς αστερίσκους και χωρίς προκαταλήψεις", τόνισε και πρόσθεσε:

"Θέλω, επίσης, να κάνω μια ειδική μνεία στο Ειδικό Σχολείο. Το Ειδικό Σχολείο το οποίο στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό, από δασκάλους, οι οποίοι με αυτοθυσία και με πολύ μεγάλη δημιουργικότητα, στηρίζουν τα παιδιά τα οποία έχουν ειδικές δεξιότητες.

Το Ειδικό Σχολείο πρέπει κι αυτό με τη σειρά του να στηριχθεί και αποτελεί ένδειξη της ευαισθησίας κάθε κοινωνίας ο τρόπος με τον οποίο τελικά αντιμετωπίζει αυτά τα παιδιά.

Και πάλι, εύχομαι μια καλή και δημιουργική χρονιά σε όλα τα παιδιά μας".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης
SHARE: