Κακλαμάνης: Έκκληση στους μαθητές να γυρίσουν στα μαθήματά τους

Ο Νικήτας Κακλαμάνης
Ο Νικήτας Κακλαμάνης EUROKINISSI

"Η ΝΔ ποτέ δεν στήριζε καταλήψεις. Δεν θέλω να ρίχνω λάδι στη φωτιά και να θυμάμαι την εποχή που πρωταγωνιστούσε σε τέτοιες κινητοποιήσεις ο ζεν πρεμιέ της εποχής Αλέξης Τσίπρας".

Έκκληση στους μαθητές να γυρίσουν στα μαθήματά τους απηύθυνε ο πρώην υπουργός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

"Η ΝΔ -συνέχισε- ποτέ δεν στήριζε καταλήψεις. Δεν θέλω να ρίχνω λάδι στη φωτιά και να θυμάμαι την εποχή που πρωταγωνιστούσε σε τέτοιες κινητοποιήσεις ο ζεν πρεμιέ της εποχής Αλέξης Τσίπρας. Οι μαθητές έχουν δικαίωμα να εκφράζουν τις θέσεις τους αλλά θέλουμε να το κάνουν ειρηνικά, γι αυτό κάνουμε έκκληση να γυρίσουν στα μαθήματά τους. Δεν χαρίζω τη νεολαία στη Χρυσή Αυγή. Η θέση της ΝΔ είναι η ιδρυτική διακήρυξη που φέρει την υπογραφή Κωνσταντίνος Καραμανλής και καταδικάζει τα άκρα. Δεν με ανησυχεί η ανάπτυξη του εθνικισμού στη χώρα μας. Θα το δείτε όταν ανοίξουν οι κάλπες. Με ανησυχεί μήπως η μόδα της Ευρώπης έρθει και στην Ελλάδα".

Κατά τον κ. Κακλαμάνη, "ο κ. Σημίτης στην καλύτερη εκδοχή έβλεπε τα τρένα με τις μίζες να περνούν από μπροστά του και δεν έπαιρνε χαμπάρι. Η φράση του Κ. Καραμανλή περί αρχιερέα της διαπλοκής δικαιώθηκε στην πράξη όταν αποκαλύφθηκαν τα έργα Μαντέλη, Τσουκάτου κα".

Είπε επίσης ότι "για τη μόνη εξεταστική που ξέρει από τον Κ. Μητσοτάκη είναι για το πρώτο εξάμηνο της κυβέρνησης Τσίπρα-Βαρουφάκη και ότι όσοι ισχυρίζονται διαφορετικά πράγματα πρέπει να βουτάνε τη γλώσσα στο μυαλό τους".

SHARE: