Καλπάκης για Μητσοτάκη: “Αντί να απολογηθεί για την καταστροφή, ζει στον κόσμο του”

Καλπάκης για Μητσοτάκη: “Αντί να απολογηθεί για την καταστροφή, ζει στον κόσμο του”
Ο Στέργιος Καλπάκης Eurokinissi

Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό ασκεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης.

«Ο Έβρος καίγεται για 16η ημέρα, με ανθρώπινες απώλειες, με πάνω από 935.000 στρέμματα να έχουν γίνει στάχτη, με μια ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή στο δάσος της Δαδιάς, αλλά ο κ. Μητσοτάκης ζει στον κόσμο του» αναφέρει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέργιος Καλπάκης, μετά τη σχετική ανάρτηση του πρωθυπουργού για το “έργο” της κυβέρνησης.

Παράλληλα, επισημαίνει για τον Μητσοτάκη ότι «αντί να απολογηθεί για τις τεράστιες ευθύνες του, άρχισε πάλι τις χαζοχαρούμενες αναρτήσεις για να μας πει ότι περίπου έγιναν όλα καλά».

Τέλος, ο Στέργιος Καλπάκης σημειώνει για τον πρωθυπουργό ότι «ή δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι συμβαίνει στη χώρα όλες αυτές τις μέρες και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις της καταστροφής στο μέλλον ή απλά επιχειρεί για άλλη μια φορά να μας πείσει ότι η καταστροφή είναι η νέα κανονικότητα».

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Ο Έβρος καίγεται για 16η ημέρα, με ανθρώπινες απώλειες, με πάνω από 935.000 στρέμματα να έχουν γίνει στάχτη, με μια ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή στο δάσος της Δαδιάς, αλλά ο κ. Μητσοτάκης ζει στον κόσμο του.

Αντί να απολογηθεί για τις τεράστιες ευθύνες του, άρχισε πάλι τις χαζοχαρούμενες αναρτήσεις για να μας πει ότι περίπου έγιναν όλα καλά.

Ή δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι συμβαίνει στη χώρα όλες αυτές τις μέρες και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις της καταστροφής στο μέλλον ή απλά επιχειρεί για άλλη μια φορά να μας πείσει ότι η καταστροφή είναι η νέα κανονικότητα».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα