Καματερός: 'Τι έγινε με την ελπίδα;'

Καματερός: 'Τι έγινε με την ελπίδα;'

Ο Ηλίας Καματερός εξέφρασε στη Βουλή την αγωνία του για την πορεία της κυβέρνησης

Τη δυσαρέσκεια αλλά και την αγωνία του για την αδυναμία της κυβέρνησης  να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της έναντι στις πιέσεις των δανειστών εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός, με αφορμή τις νέες διατάξεις που ψηφίστηκαν στη Βουλή και περιορίζουν το εύρος της εφαρμογής των ρυθμίσεων των 100 δόσεων.

«Την ελπίδα την κρατάμε; Πού πάμε; Ο κόσμος βοά» διερωτήθηκε ο κ. Καματερός αναπτύσσοντας επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη και πρόσθεσε: «ελπίζουμε ότι θα ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση; Ελπίζουμε σε αλλαγή των συσχετισμών στην Ευρώπη;». «Θα μπορούμε να ανατρέψουμε όσα ψηφίζουμε; Πιστεύουμε ότι ψηφίζοντας αυτά τα πράγματα θα φτάσουμε σε ένα ξέφωτο για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε την πολιτική μας;» πρόσθεσε στο ίδιο πνεύμα και  κάλεσε την κυβέρνηση να ακούσει την αγωνία του κόσμου. «Πώς αντιστεκόμαστε στους δυνάστες;» διερωτήθηκε επίσης υπογραμμίζοντας την αδυναμία της κυβέρνησης να πετύχει τους στόχους της απέναντι στους δανειστές.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης επιχείρησε να διασκεδάσει τις ανησυχίες του βουλευτή υπογραμμίζοντας ότι αντιλαμβάνεται την δυσαρέσκεια που μεταφέρουν οι πολίτες στην εθνική αντιπροσωπεία. «Ελπίζουμε ότι έχουμε το λαό δίπλα μας. Αγωνιζόμαστε να έχουμε λαϊκό στήριγμα, δεν κάνουμε πολιτική με ΜΑΤ στο σύνταγμα και κομματική πειθαρχία» είπε ο κ. Αλεξιάδης. Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι η κυβέρνηση δεν υιοθετεί τον όρο «δυνάστες» για τους δανειστές.

SHARE:

24Media Network