Καμία συγγνώμη και νέες αιχμές Κεφαλογιάννη κατά της οικογένειας Τσίπρα

Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης
Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης EUROKINISSI

"Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη για την μη πραγματική φωτογραφία που παρουσίασα" ανέφερε ο Μ. Κεφαλογιάννης αφήνοντας εκ νέου αιχμές για την εταιρεία του πατέρα του πρωθυπουργού.

Επανήλθε στο θέμα της παρουσίασης της fake φωτογραφίας σε τηλεοπτικό σταθμού ο Μανώλης Κεφαλογιάννης λέγοντας ότι "διαπίστωσα πως η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκα χθες δεν είναι πραγματική και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη". Ωστόσο, άφησε εκ νέου υπονοούμενα για τη τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα για τη διετία 1971-73.

"Όπως διαπίστωσα η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκα χθες δεν είναι πραγματική και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη. Ωστόσο είναι σήμερα πλέον γνωστό ότι η τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα είχε πολλά εκατομμύρια κέρδη τη διετία 71-73 δηλ μέσα στην δικτατορία. Αυτά προς παρόν" σημειώνει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

ADVERTISING

O Mανώλης Κεφαλογιάννης εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και έδειξε μια φωτογραφία που υποτίθεται ότι απεικονίζει τον πατέρα του πρωθυπουργού μαζί με χουντικούς, η οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι πλαστή.

Η τοποθέτησή του προκάλεσε την αντίδραση όσο της Ζανέτ Τσίπρα, όσο και του Γιώργου Τσίπρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ζανέτ Τσίπρα: "Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν τη μνήμη του πατέρα μου" - Fake news από τον Κεφαλογιάννη

Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού: Θα συνεχίσει να κυλιέται στη λάσπη ο κ. Μητσοτάκης;

Επανέρχεται η ΝΔ στο θέμα της εταιρείας των αδερφών Τσίπρα

SHARE:

24Media Network