Καμία συγγνώμη και νέες αιχμές Κεφαλογιάννη κατά της οικογένειας Τσίπρα

Καμία συγγνώμη και νέες αιχμές Κεφαλογιάννη κατά της οικογένειας Τσίπρα
Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης Eurokinissi

"Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη για την μη πραγματική φωτογραφία που παρουσίασα" ανέφερε ο Μ. Κεφαλογιάννης αφήνοντας εκ νέου αιχμές για την εταιρεία του πατέρα του πρωθυπουργού.

Επανήλθε στο θέμα της παρουσίασης της fake φωτογραφίας σε τηλεοπτικό σταθμού ο Μανώλης Κεφαλογιάννης λέγοντας ότι “διαπίστωσα πως η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκα χθες δεν είναι πραγματική και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη”. Ωστόσο, άφησε εκ νέου υπονοούμενα για τη τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα για τη διετία 1971-73.

“Όπως διαπίστωσα η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκα χθες δεν είναι πραγματική και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη. Ωστόσο είναι σήμερα πλέον γνωστό ότι η τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα είχε πολλά εκατομμύρια κέρδη τη διετία 71-73 δηλ μέσα στην δικτατορία. Αυτά προς παρόν” σημειώνει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

O Mανώλης Κεφαλογιάννης εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και έδειξε μια φωτογραφία που υποτίθεται ότι απεικονίζει τον πατέρα του πρωθυπουργού μαζί με χουντικούς, η οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι πλαστή.

Η τοποθέτησή του προκάλεσε την αντίδραση όσο της Ζανέτ Τσίπρα, όσο και του Γιώργου Τσίπρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα