Καμίνης: Αν πάει στον β' γύρο ο Κασιδιάρης, ψηφίστε τον αντίπαλό του, όποιος κι αν είναι

Συνέντευξη τύπου για τον 3ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας πραγματοπποίησαν την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κώστας Παναγόπουλος, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων. 
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Συνέντευξη τύπου για τον 3ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας πραγματοπποίησαν την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κώστας Παναγόπουλος, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Εναντίον της κατάργησης της δημοτικής Αστυνομίας τάσσεται ο Γιώργος Καμίνης. Τι είπε για Κακλαμάνη και Σπηλιωτόπουλο και Κασιδιάρη

"Έγκλημα" χαρακτήρισε την κατάργηση της δημοτικής Αστυνομίας, ο Δήμαρχος Αθηνών, Γιώργος Καμίνης.

Σε δηλώσεις του στο Mega, υπεραμύνθηκε της χρηστής διαχείρισης, λέγοντας ότι αν δεν είχε γίνει όλη αυτή η προσπάθεια των τελευταίων 3,5 ετών υπό αυτές τις συνθήκες, ο Δήμος θα είχε καταρρεύσει.

Απαντώντας "Για να κρατήσει κανείς την πόλη όρθια, χρειάζεται δουλειά και νοικοκύρεμα και αυτό δεν είναι δουλειά λογιστάκου ούτε διαχειριστή πολυκατοικίας. Χρειάζεται πρόγραμμα", είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε όσα του καταλογίζει ο Ν. Κακλαμάνης, για τη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, απάντησε:

"Δεν δέχομαι μαθήματα διαχείρισης από τον κ. Κακλαμάνη. Ο κ. Κακλαμάνης πήρε δάνειο για να πληρώσει τους μισθούς των υπαλλήλων την παραμονή των εκλογών".

"Ψηφίστε τον αντίπαλο του Κασιδιάρη"

Ο κ. Καμίνης κάλεσε τους συνυποψηφίους του να δεσμευθούν από τώρα ότι αν υπάρχει υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στον β' γύρο, όλοι θα ψηφίσουν τον αντίπαλό του.

"Εγώ δεσμεύομαι και το λέω από τώρα, αλλά δεν βλέπω οι άλλοι να δεσμεύονται. Θα δούμε", κατέληξε.

SHARE:

24Media Network