Καμίνης: ΣΥΡΙΖΑ, ο καλύτερος υπηρέτης του παλαιοκαραμανλισμού

Ο Γιώργος Καμίνης σε ημερίδα του Κινήματος Αλλαγής με θέμα "Αλλάζουμε το κράτος, δυναμώνουμε την αυτοδιοίκηση"
Ο Γιώργος Καμίνης σε ημερίδα του Κινήματος Αλλαγής με θέμα "Αλλάζουμε το κράτος, δυναμώνουμε την αυτοδιοίκηση" EUROKINISSI

Τον ανασχηματισμό σχολίασε ο δήμαρχος Αθηναίων και υπεύθυνος τομέα Κοινωνικών Υποθέσεων, Θεσμών και Κράτους Δικαίου του ΚΙΝΑΛ

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο Δήμαρχος Αθηναίων και Υπεύθυνος του Τομέα Κοινωνικών Υποθέσεων, Θεσμών και Κράτους Δικαίου του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης δήλωσε:

"Με τον τελευταίο πολυπρόσωπο ανασχηματισμό, ο κ. Τσίπρας έχει χρησιμοποιήσει 90 υπουργούς χωρίς να αλλάξει τίποτα στη χώρα. Χωρίς να κάνει καμία μεταρρύθμιση, χωρίς να διορθώσει καμία παθογένεια.

ADVERTISING

Με αφορμή τις επιμέρους αλλαγές στα υπουργεία:

Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επέλεξε να δείξει την πόρτα της εξόδου σε όλους εκείνους που θυμίζουν την τραγωδία στο Μάτι. Αυτούς που παραπέμπουν στην κατά τα άλλα «χωρίς λάθη» διαχείριση της πυρκαγιάς και στην περιβόητη –για τις τηλεοπτικές ανάγκες- σύσκεψης της Δευτέρας. Χωρίς συγγνώμη, χωρίς καμία αυτοκριτική. 

Στη Δικαιοσύνη, ο Καραμανλισμός αποδεικνύεται ως η μόνη σταθερή αξία. 

Οι τομείς της Δημόσιας Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στους οποίους 3,5 χρόνια τώρα δεν έχει επιχειρηθεί η παραμικρή μεταρρύθμιση, θα δοκιμαστούν ακόμη περισσότερο, αν οι νέες ηγεσίες των δύο χαρτοφυλακίων δεν προχωρήσουν σε ριζική αναθεώρηση του πρόσφατου νόμου που διαλύει δήμους και περιφέρειες.

Αυτή η ιδεολογικά ετερόκλητη κυβέρνηση έχει μονάχα ένα μεγάλο επίτευγμα να επιδείξει: την προστασία και την αναβάθμιση αυτών που χρεοκόπησαν τη χώρα.

Ποιος θα περίμενε από ένα υποτιθέμενο κόμμα της αριστεράς να εξελιχθεί  στον καλύτερο υπηρέτη του παλαιοκαραμανλισμού."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανασχηματισμός, Κίνημα Αλλαγής

24Media Network