Καμμένος: "Δεν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας"

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην εισαγγελεία προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση χρηματισμού βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην εισαγγελεία προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση χρηματισμού βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Ο Π. Καμμένος επισκέφθηκε σήμερα την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας με αφορμή την υπόθεση των cds του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Στη δήλωση ότι "Δεν πρόκειται να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας" προχώρησε σήμερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Ο Π. Καμμένος βρέθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου -όπως ανέφερε- να συναντηθεί με τους εισαγγελικούς λειτουργούς που χειρίζονται Την υπόθεση των ασφαλίστρων κινδύνου (CDS).

"Μετά από τρία χρόνια έχει ξανανοίξει ο φάκελος για την υπόθεση των CDS. Ο εισαγγελέας κ. Κορέας έχει παραδώσει την υπόθεση σε νέους εισαγγελείς. Σήμερα θα συνεχίσω την κατάθεση με τα αιτήματα δικαστικής συνδρομής για να ριχθεί επιτέλους φως στο ποιοι πόνταραν στη χρεοκοπία της χώρας και ποιοι κέρδισαν από αυτήν με συνεργούς την τότε πολιτική ηγεσία. Η μία και μόνη εξεταστική που έλεγε κάποτε ο πρωθυπουργός και δεν έκανε ποτέ" υποστήριξε προσθέτοντας πως "έχουν προκύψει καινούργια στοιχεία μετά την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου".

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε: "Δεν πρόκειται να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όσο και αν πιέζουν, όσο και αν εκβιάζουν, όσο και αν προσπαθούν μέσα στον πανικό τους να βρουν «Συμπιλίδηδες». Τελείωσαν, πάμε σε εκλογές".

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει υποστηρίξει στη Βουλή πως ο Αντρίκος Παπανδρέου συμμετείχε στο δυναμικό επενδυτικής εταιρείας. Κατά τον ίδιο, πρόκειται για την επιχείρηση που αγόρασε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ασφάλιστρα κινδύνου (cds), την ίδια περίοδο που η χώρα όδευε προς το μηχανισμό στήριξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνάντηση Καμμένου - Παππά στη Βουλή

Μεθοδεύσεις Σαμαρά στην ψηφοφορία για Πρόεδρο φοβούνται οι ΑΝΕΛ

SHARE: