Καμμένος: Ο Μανώλης λειτούργησε ως αποστάτης

Καμμένος: Ο Μανώλης λειτούργησε ως αποστάτης
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Συνεδρίασε την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012 η Κοινοβουλευτική Ομάδα των "Ανεξάρτητων Ελλήνων". Διακρίνονται στο προεδρείο της συνεδρίασης (από αιστερά ο Κ. Μαρκόπουλος, ο Πάνος Καμμένος και ο Τέρενς Κουίκ (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Τι δήλωσε ο Πάνος Καμμένος για τον Γ. Μανώλη και την επίθεση που εκείνος εξαπέλυσε το πρωί της Τρίτης εναντίον του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Π. Καμμένος που μετά το Twitter χαρακτήρισε και σε δηλώσεις του “αποστάτη” τον Γ. Μανώλη.

Αιχμηρός κατά του Γ. Μανώλη, αλλά και όσων προσπάθησαν να δημιουργήσουν όπως είπε, “παραμάγαζα” στους Ανεξάρτητους Έλληνες εμφανίστηκε ο πρόεδρος του κόμματος, Π. Καμμένος σε δηλώσεις του από το περιστύλιο της Βουλής.

“Εγώ”, τόνισε, “δεν κρατάω κακία σε κανέναν, όσοι αντέχουν να συνεχίσουμε, θα συνεχίσουν μαζί μας, όσοι δεν αντέχουν μπορούν να γυρίσουν στα μαντριά τους, καλό ταξίδι”.

Ερωτηθείς σχετικά με την καταγγελία του κ. Μανώλη ότι το non paper του Μαΐου έφθασε από τον ίδιο στα χέρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απάντησε:

“Το non paper το οποίο ανέφερε ο κ. Μανώλης ήταν ένα χαρτί που φαίνεται ότι κάποιοι εμπνεύστηκαν προκειμένου εμείς να υποταχθούμε στη συγκυβέρνηση της τρόικας. Ούτε υποταχθήκαμε, ούτε ποτέ θα υποταχθούμε”.

Στο σημείο αυτό επανήλθε στα περί αποστασίας του στελέχους των ΑΝΕΛ.

“Αφήσαμε υπουργεία για να πάμε στους Ανεξάρτητους Έλληνες”, δήλωσε απαντώντας στον ισχυρισμό ότι επεδίωκε το Μάιο να αναλάβει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. “Ο πολιτευτής επαγγελματίας κ. Μανώλης λειτούργησε ως αποστάτης”, πρόσθεσε.

“Είμαστε όλοι μαζί και έτσι θα συνεχίσουμε. Εάν θέλουν κάποιοι να δημιουργήσουν παραμάγαζα είχαν άλλο τρόπο να το κάνουν”, συνέχισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Τέλος, απαντώντας και σε όσους του καταλογίζουν πολιτικό “φλερτ” με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος επεσήμανε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες “δεν ανήκουν ούτε στην κεντροδεξιά, ούτε στην κεντροαριστερά”, αλλά είναι ένα κίνημα πολιτών, “το οποίο ξεκίνησε με ανθρώπους που προέρχονται από την κεντροδεξιά και αρνούνται τη υποταγή στους τοκογλύφους”.

Απαντώντας, αργότερα στο “καλό ταξίδι” (που ανέφερε ο κ. Καμμένος στο Twitter), ο κ. Μανώλης είπε στον ΒΗΜΑ FM ότι έχει ήδη φύγει από το κόμμα. “Έχω παραιτηθεί στους συνεργάτες μου. Άλλωστε δεν υπάρχουν όργανα στο κόμμα”.

“Θα ήταν χειρότερο να παραμείνω σε ένα κόμμα που ο κ. Καμμένος λέει άλλα το πρωί και άλλα το βράδυ. Ας μου κάνει μήνυση. Υπάρχουν μαρτυρίες βουλευτών και στελεχών. Να μου φέρει στοιχεία ότι κάνω αποστασία”, πρόσθεσε.

 Πηγές των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφεραν ότι ο κ. Μανώλης “έχει πει στον (ραδιοφωνικό) αέρα ότι έχει παραιτηθεί, ωστόσο δεν έχει υποβάλλει παραίτηση σε κανένα όργανο του κόμματος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα