Καμμένος: Προσχεδιασμένη και με εντολή Ερντογάν η σύλληψη των δύο Ελλήνων

Ο Πάνος Καμμένος
Ο Πάνος Καμμένος EUROKINISSI

Κίνηση αντίθετη σε κάθε αρχή διεθνούς Δικαίου και προετοιμασμένη από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, ήταν η σύλληψη των δύο Eλλήνων στρατιωτικών, όπως είπε σε συνέντευξή του στον Realfm ο υπουργός Άμυνας.

Στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στον Realfm.

“Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η κράτηση τους είναι αντίθετη σε κάθε Αρχή διεθνούς Δικαίου. Βρίσκονται εκεί χωρίς να έχει υπάρξει κατηγορητήριο. Κρατούνται παράνομα, χωρίς να τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες. Αυτό είναι πρωτοφανές και αυτό αντιμετωπίζεται μόνο σε διεθνές επίπεδο” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

ADVERTISING

“Θεωρώ ότι η σύλληψη των δύο στρατιωτικών ήταν προγραμματισμένη, προσχεδιασμένη και ήταν μία κίνηση την οποία είχαν ετοιμάσει οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή του Ερντογάν προκειμένου να δημιουργήσουν το περιβάλλον εκείνο για να κάνουν την ομηρία που θα οδηγούσε στη συναλλαγή για τους οκτώ. Δεν θεωρώ ότι ήταν μία πράξη που έγινε κατά τύχη. Βρήκαν την ευκαιρία, μέσα σε μία νύχτα που είχε χιόνια σε μία περιοχή δύσκολη να κάνουν πράξη ένα προσχεδιασμένο σενάριο”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έλληνες Στρατιωτικοί, Τουρκία
SHARE:

24Media Network