Κασιδιάρης: Η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με το φονικό

Δίκη του βουλευτή της "Χρυσής Αυγής" Ηλ. Κασιδιάρη την Πέμπτη 7 Μαρτίθου 2013, για συνέργεια στην υπόθεση ληστείας και ξυλοδαρμού ενός μεταπτυχιακού φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη το 2007.

(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Δίκη του βουλευτή της "Χρυσής Αυγής" Ηλ. Κασιδιάρη την Πέμπτη 7 Μαρτίθου 2013, για συνέργεια στην υπόθεση ληστείας και ξυλοδαρμού ενός μεταπτυχιακού φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη το 2007. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Διαψεύδει η Χρυσή Αυγή τα περί εμπλοκής μελών της στο φονικό στο Κερατσίνι

"Ουδεμία σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με αυτό το θλιβερό συμβάν...Ασφαλώς και δεν είναι μέλη της Χρυσής Αυγής", δήλωσε στο ραδιοσταθμό ΣΚΑΙ ο κ. Κασιδιάρης.

"Πάνε κάποια υποκείμενα και μας κατηγορούν και δημιουργούν κλίμα πόλωσης και πολέμου", υποστήριξε.

Μάλιστα, η Χ.Α εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

"Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα το έγκλημα στο Κερατσίνι και διαψεύδει κατηγορηματικά τους άθλιους συκοφάντες που την εμπλέκουν καθ' οινοδήποτε τρόπο σε αυτό. Είναι άθλιοι και αχρείοι όχι μόνο για τα ασύστολα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους, αλλά και γιατί εκμεταλλεύονται ένα γεγονός τραγικό για να πολιτικολογήσουν, να πάρουν ψήφους και να διχάσουν την ελληνική κοινωνία. Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη στην οποία θα κληθούν να λογοδοτήσουν όλοι οι ψεύτες και επαγγελματίες υβριστές μας, αλλά και όσοι κακόβουλα αναπαράγουν τις αθλιότητές τους".

SHARE:

24Media Network