Κασσελάκης για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: “Αν δεν πας σήμερα, δεν αλλάζει το αύριο”

Διαβάζεται σε 1'
kasselakis
Στέφανος Κασσελάκης Twitter@skasselakis

Σε πολύ προσωπικό τόνο και έχοντας στο πλευρό του τον σκύλο του απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Στέφανος Κασσελάκης καλώντας τους να προσέλθουν στις κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Καθισμένος σε ένα παγκάκι και με παρέα του το σκυλί του, Farlie, ο Στέφανος Κασσελάκης απηύθυνε κάλεσμα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να προσέλθουν στις κάλπες για τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος πρόεδρος τόνισε πως πρέπει οι ψηφοφόροι να πάνε ξανά στις κάλπες συνεχίζοντας το “μεγάλο πρώτο βήμα” που έγινε την περασμένη Κυριακή, ενώ υποσχέθηκε πως η ταλαιπωρία θα είναι πολύ μικρότερη.

Καλή Κυριακή! Μη μου πείτε ‘τι θες πάλι, ψηφίσαμε’. Δεν φτάνει. Πρέπει να ξαναπάμε. Και αυτή τη φορά η ταλαιπωρία θα είναι πολύ μικρότερη. Δεν χρειάζεται να ξαναγραφτείς, δεν χρειάζεται να συμπληρώνεις φόρμες, υπάρχουν πολύ περισσότερα tablet στα εκλογικά κέντρα. Κάναμε ένα τόσο μεγάλο πρώτο βήμα την περασμένη Κυριακή. Εάν δεν πας είναι σαν να μην ψήφισες ποτέ. Αν δεν πας σήμερα, δεν αλλάζει το αύριο. Οπότε… πάμε; Πάμε!“, είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα