Κατάθεση Πολάκη στη Δικαιοσύνη

Κατάθεση Πολάκη στη Δικαιοσύνη

Τί υποστήριξε για τις δηλώσεις του σχετικά με "παραδικαστικά κυκλώματα"

Σε υποθέσεις που έχουν "βαλτώσει" στη Δικαιοσύνη, αναφέρθηκε - σύμφωνα με πληροφορίες- στην κατάθεσή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Π. Πολάκης, στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης μετά τις δηλώσεις του τελευταίου για "παραδικαστικά κυκλώματα".

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Δασούλας, που χειρίζεται την έρευνα βρέθηκε σήμερα στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού, όπως νόμος ορίζει προκειμένου να λάβει την κατάθεσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο Π. Πολάκης αναφέρθηκε σε υποθέσεις που αφορούν σε θέματα υγείας και έχουν παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσα για όλες αυτές.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος σε ομιλία του στο Περιστέρι πριν μερικές ημέρες, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: "Υπάρχει μεγάλο θέμα με τη Δικαιοσύνη. Το δικαστικό σώμα απαιτεί νέο αίμα, καθώς πολλοί δικαστές

είναι εξαρτημένοι και μέλη παραδικαστικών κυκλωμάτων, ένα πολύ μεγάλο μέρος των δικαστών – για να το πω κομψά - έχει δεσμεύσεις ή - για να το πω λιγότερο κομψά - είναι στο παραδικαστικό κύκλωμα του παρελθόντος ή του παρόντος".

Η αξιολόγηση της κατάθεση του Π. Πολάκη από τον εισαγγελικό λειτουργό θα επηρεάσει τις επόμενες κινήσεις για την έρευνα, καθώς μετά τη μελέτη της θα κριθεί αν απαιτούνται να γίνουν περαιτέρω ενέργειες ή αν η υπόθεση θα μπει στο αρχείο.

SHARE:

24Media Network