Κατριβάνου: Δε φεύγω από το ΣΥΡΙΖΑ

Κατριβάνου: Δε φεύγω από το ΣΥΡΙΖΑ
Στην ολομέλεια της βουλής εισήχθη το μεσημέρι για συζήτηση και ψήφιση το Σ/Ν του Υπουργείου δικαιοσύνης για το σύμφωνο συμβίωσης,Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Παραιτήθηκε από βουλευτής μετά την καταψήφιση των άρθρων για τον κόφτη και το υπερταμείο, αλλά εξακολουθεί και στηρίζει

Η παραίτηση της Βασιλικής Κατριβάνου αποδεικνύεται πως δεν ήταν ρωγμή στην κυβερνητική πλειοψηφία, καθώς η πρώην πλέον βουλευτής δήλωσε σήμερα στην εφημερίδα “Αυγή” ότι δε φεύγει από το ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ.Κατριβάνου άλλωστε είχε ενημερώσει την κυβέρνηση για τις προθέσεις της στην ψηφοφορία, ενώ είχε επιλέξει να απουσιάσει από την πρώτη ανάγνωση περιμένοντας να δει εάν θα υπήρχε πρόβλημα στην κυβερνητική πλειοψηφία πριν ψηφίσει η ίδια.

Μάλιστα στη δήλωση παραίτησης της ξεκαθάριζε ότι η ίδια δεν μπορεί να συνεχίσει, αλλά τόνιζε ότι δε βλέπει εναλλακτική στη σημερινή πολιτική και πως δε χωρούν κραυγές περί προδοτών και προδοσίας.

Στη συνέχεια είχε λάβει χθες τα εύσημα από την εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, η οποία επαίνεσε τη στάση της και την απόφαση της να παραδώσει την έδρα της, βάσει και της εσωκομματικής συμφωνίας που είχε γίνει προεκλογικά, κρατώντας την κυβερνητική πλειοψηφία σταθερή στους 153.

Με τη σημερινή δήλωση της στην “Αυγή”, η κ.Κατριβάνου διέψευσε και οποιαδήποτε σενάρια περί ένταξης της σε κάποιον αντιμνημονιακό σχηματισμό, αν και ήταν σαφές από τη δήλωση παραίτησης όπου έλεγε ότι δε θεωρεί πως υπάρχει εναλλακτική.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα