Κατρούγκαλος: “Fake news” τα περί απόσυρσης της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο 32

Κατρούγκαλος: “Fake news” τα περί απόσυρσης της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο 32
Συζήτηση και λήψη απόφασης επί των προτάσεων για αναθεώρηση διατάξεων του Συντάγματος, στην Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019. Eurokinissi

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε στα σχόλια στα οποία προχώρησε η ΝΔ επί αυτών των "δηλώσεων που δεν υπάρχουν" και μίλησε για "ολίσθημα" κι "ατόπημα".

“Fake news” χαρακτήρισε ο Γιώργος Κατρούγκαλος τα δημοσιεύματα που τον έφερναν να δηλώνει ότι «τάχα δήλωσα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να αποσύρει την πρότασή του για την αναθεώρηση του άρθρου 32 του Συντάγματος», του άρθρου δηλαδή για τον τρόπο εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε στα σχόλια στα οποία προχώρησε η ΝΔ επί αυτών των «δηλώσεων που δεν υπάρχουν» και μίλησε για «ολίσθημα» κι «ατόπημα».

Η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι η ΝΔ δεν υιοθέτησε τα σενάρια, αλλά αναρωτήθηκε αν ισχύουν.

Ο γενικός εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε νωρίτερα ότι η ΝΔ επιχειρεί να κάνει «cheating», να κάνει μία «πονηριά». «Μας εξαναγκάζουν να κάνουμε πράγματα που υπό άλλες συνθήκες θα αξιολογούνταν αλλιώς» σχολίαζε ο Γ. Κατρούγκαλος χωρίς όμως να διευκρινίσει τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να ματαιώσει το κοινοβουλευτικό «παιχνίδι» της ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα