Κατρούγκαλος: Η κυβέρνηση θα επαναδιαπραγματευθεί κάποια σκληρά μέτρα

Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εξωτερικών "Κύρωση της Ενισχυμένης Συμφωνίας Εταιρικής Σχέσης και Συνεργασίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Κρατών Μελών της, αφενός, και της Δημοκρατίας του Καζαχστάν, αφετέρου" στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εξωτερικών "Κύρωση της Ενισχυμένης Συμφωνίας Εταιρικής Σχέσης και Συνεργασίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Κρατών Μελών της, αφενός, και της Δημοκρατίας του Καζαχστάν, αφετέρου" στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ανοιχτός σε συνεργασία με το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, υπό προϋποθέσεις, δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών

Το ενδεχόμενο η κυβέρνηση μετά την έξοδο από την επιτροπεία να επαναδιαπραγματευτεί την αλλαγή κάποιων σκληρών μέτρων, ώστε να μην υλοποιηθούν στο βαθμό αυστηρότητας που έχουν αποφασιστεί, άφησε ανοιχτό μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Επίσης, δήλωσε ανοιχτός σε συνεργασία με τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς.

Σημείωσε ωστόσο, ότι η όποια συνεργασία θα πρέπει να γίνει με βάση το πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί, να είναι προοδευτικό και όχι συντηρητικό με μανδύα προοδευτικού.

SHARE:

24Media Network