Κατσίκης: Αμφισβητώ ότι η επίθεση στο γραφείο μου έγινε από το Ρουβίκωνα

Ο Κώστας Κατσίκης
Ο Κώστας Κατσίκης EUROKINISSI

Χαρακτήρισε «άνανδρη» και «τρομοκρατική» την επίθεση στο γραφείο του και διερωτήθηκε υπαινικτικά εάν ο Ρουβίκωνας «έκανε φροντιστήρια». 

Την έντονη αμφιβολία του για το αν πίσω από την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του κρύβεται πράγματι η αντιεξουσιαστική οργάνωση Ρουβίκωνας εκδήλωσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, εκφράζοντας υπόνοιες για το ποιος την υποκίνησε.

«Αμφισβητώ και προβληματίζομαι για την ταυτότητα» των δραστών είπε ο κ. Κατσίκης αποκαλύπτοντας ότι δεν τον πείθει το μακροσκελές κείμενο της ανάληψης ευθύνης από το Ρουβίκωνα. Μάλιστα, όταν κάποιοι βουλευτές της ΝΔ εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι πρόκειται για τον Ρουβίκωνα ο κ. Κατσίκης τους απάντησε δηκτικά ότι μπορούν αν θέλουν να κάνουν τον «Ηρακλή Πουαρό και την Αγκάθα Κρίστι». Μάλιστα, άφησε περαιτέρω αιχμές διερωτώμενος εάν η ομάδα που εκδήλωσε την επίθεση «έμαθε καλά το μάθημά της από τα φροντιστήρια». «Κάντε λίγη υπομονή για να δούμε εάν πρόκειται πράγματι για τον Ρουβίκωνα» συμπλήρωσε και πρόσθεσε «αφήστε με να έχω τη δική μου άποψη» μέχρι να καταλήξουν οι έρευνες.

ADVERTISING

Ο κ. Κατσίκης καταδίκασε την επίθεση στο γραφείο του χαρακτηρίζοντάς την «τρομοκρατική» και «άνανδρη» και χαρακτήρισε «κακοποιά στοιχειά» τους δράστες της επίθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

O Κατσίκης δεν αποχωρεί από τους ΑΝΕΛ, αφήνει αιχμές κατά Λαζαρίδη

Ρουβίκωνας: Εμείς πήγαμε στο γραφείο του Κατσίκη

SHARE:

24Media Network