Κατσίκης: Παραιτούμαι εάν το ζητήσει ο Καμμένος

Special Permanent Committee on Equality, Youth and Human Rights in Greek Parliament, in Athens, Greece on Sep. 27, 2017. /    ,        27 , 2017.
Special Permanent Committee on Equality, Youth and Human Rights in Greek Parliament, in Athens, Greece on Sep. 27, 2017. / , 27 , 2017. ALEXANDROS MICHAILIDIS / SOOC

Έτοιμος να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα εάν του το ζητήσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, εμφανίστηκε ο βουλευτής, δηλώνοντας πως θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναγνώριση της ταυτότητας φύλου

Πως θα παραιτήθει από την βουλευτική του έδρα εάν του το ζητήσει ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης, ενώ επέμεινε στη θέση του πως θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

Ο κ. Κατσίκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πίεση στους βουλευτές των ΑΝΕΛ και πως θα ψηφίσουν κατά συνείδηση στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

«Δηλώνω ευθαρσώς ότι θα το καταψηφίσω το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου», ανέφερε, ενώ υπογράμμισε πως αναμένει ότι η πλειονότητα των βουλευτών των ΑΝΕΛ θα πράξει το ίδιο.

ADVERTISING

«Δεν πιστεύω ότι ούτε ο κύριος Δημήτρης Καμμένος θα το ψηφίσει», πρόσθεσε, ενώ ξεκαθάρισε πως θα παραιτηθεί και θα παραδώσει την βουλευτική του έδρα εάν του το ζητήσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Φωτογραφία:Sooc

SHARE:

24Media Network