Κεφαλογιάννης: Ο Τσίπρας προέρχεται από την κομμουνιστική παράταξη, έχει μια διεθνικιστική προσέγγιση

Κεφαλογιάννης: Ο Τσίπρας προέρχεται από την κομμουνιστική παράταξη, έχει μια διεθνικιστική προσέγγιση
Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης Eurokinissi

Τι δήλωσε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ευρωβουλευτής ΝΔ, για το ζήτημα των συμβασιούχων, τον ευρωσκεπτικισμό αλλά και το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ

Το θέμα που απασχολεί το ευρω-κοινοβούλιο είναι το πως θα χτυπήσουμε το λαϊκισμό” δήλωσε στο News 24/7 στους 88,6 ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ευρωβουλευτής ΝΔ. 

Ο λαϊκισμός αυτός έχει και δεξιό πρόσωπο με Ορμπαν, Λεπέν και Σαλβίνι αλλά έχει και πρόσωπο κεντρώο με Γκρίλο αλλά και αριστρερόστροφο με Ιγκλέσιας και Τσίπρα” εξήγησε.

“Δεν απορρίπτω τον ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολό του. Ο Τσίπρας είναι συνεχιστής μιας πολιτικής που έχει ευρωπαϊκό πρόσημο” ανέφερε.

Πρόσθεσε όμως ότι ο Πρωθυπουργός έδειξε το κακό του πρόσωπο στο ευρω-κοινοβούλιο και κάλεσε τον Τσίπρα να βάλει στο χρονοντούλαπο τη λαϊκίστικη προσέγγιση.

“Λάθος του Τσίπρα να επιτεθεί στον Μητσοτάκη, και σε ευρω-βουλευτές όπως ο Μαριάς και η Σπυράκη.

Για δήλωση Χατζηδάκη:

“το θέμα είναι τί υπηρεσίες προσφέρουν οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα και τί υπηρεσίες προσφέρονται στους πολίτες ακόμη κι αν χρειαστεί να γίνουν κι άλλες προσλήψεις συμβασιούχων”.

Για συντάξεις:

“ο Τσίπρας στέλνει το λογαριασμό στο μέλλον” και πρόσθεσε ότι “δεν τόλμησε να μιλήσει για μη περικοπή στο ευρωκοινοβουλιο”.

Για δημοψήφισμα στα Σκόπια:

“Απολογούμενος ο Τσίπρας στην ιστορία. Εμάς άξονας μας είναι η πατρίδα ενώ ο Τσίπρας που προέρχεται από την κομμουνιστική παράταξη έχει μια διεθνικιστική προσέγγιση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα