Κεγκέρογλου: Τουλάχιστον δέκα εξεταστικές στην επόμενη Βουλή

Κεγκέρογλου: Τουλάχιστον δέκα εξεταστικές στην επόμενη Βουλή
Ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου Eurokinissi

Ο Γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 προαναγγέλλοντας δέκα εξεταστικές στην επόμενη Βουλή.

Δέκα εξεταστικές στην επόμενη Βουλή προανήγγειλε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου μιλώντας στον News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Ο βουλευτής Ηρακλείου τόνισε τα εξής:

“Δεν στοχοποιείται μόνο ο Κώστας Σημίτης αλλά συνολικά η παράταξη”. Αποκαλύφθηκε ότι συγκάλυψαν την έρευνα για υπουργούς του Καραμανλή, Πολύδωρα-Παυλόπουλο-Μακρογιαννάκη. Η  αναφορά ενός στελέχους μιας γαλλικής εταιρείας που έχασε έναν διαγωνισμό είχε να κάνει και με την περίοδο του Κώστα Καραμανλή. Δεν μπορείς να προχωράς μόνο για τα πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ και όχι της ΝΔ. Η καραμανλική σκέψη και πράξη υπάρχει μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Στελέχη όπως ο Καμμένος, η Παπακώστα, η Κόλλια-Τσαρουχά που αυτοπροσδιορίζονται ως καραμανλικοί κάνουν παιχνίδι, δεν νομίζω ότι έχει σχέση μ αυτό ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής και δεν επηρεάζει αυτό τις σχέσεις μας με τη ΝΔ. Σημαντικό ρόλο παίζει ο κ. Παπαγγελόπουλος. Ο επηρεασμός της Δικαιοσύνης είναι κάτι σχετικό γιατί με τη νομοθεσία ασκείται επιρροή. Εχουν γίνει καταγγελίες από τους ίδιους τους δικαστικούς για Ρασπούτιν. Υπάρχει και συνιστώσα Τσοχατζόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι ένα μόρφωμα νομής της εξουσίας χωρίς πολιτικά χαρακτηριστικά”.

Κατά τον κ. Κεγκέρογλου, “διαχρονικά υπάρχουν φαινόμενα διαφθοράς. Θα γίνουν εξεταστικές επιτροπές γι αυτά που βιώνουμε σήμερα. Αν αποδειχτεί ότι πέρα από το όφελος που έχουν συγκεκριμένοι ιδιώτες  υπάρχει και συναλλαγή τότε τα πράγματα θα είναι σοβαρά. Η ωφέλεια του αναδόχου στον οποίο παραχωρήθηκε το Θριάσιο έχει ήδη καταγγελθεί από εμάς και τη ΝΔ. Η απόφαση για την παραχώρηση του αεροδρομίου είναι σκάνδαλο. Για όλα αυτά θα γίνουν εξεταστικές στην επόμενη Βουλή. Δεν θα γίνει εξεταστική για το 1,6 δισ που δόθηκε για τη διαχείριση του προσφυγικού; Θα γίνει. Εχουμε πάνω από δέκα περιπτώσεις για εξεταστική”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα