1200 'παιδιά της Αλλαγής' με τη Γεννηματά

1200 'παιδιά της Αλλαγής' με τη Γεννηματά

Κατέθεσε στην υποψηφιότητα της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την οποία συνόδευσαν στο γραφείο του Νίκου Αλιβιζάτου περίπου 50 νεολαίοι του Κινήματος. Συγκέντρωσε περισσότερες από 1200 υπογραφές στελεχών που έχουν γεννηθεί μετά το 1981. "Η Νέα Αλλαγή ξεκίνησε", δήλωσε η Γεννηματά

Με την συνοδεία περίπου πενήντα νεολαίων του ΠΑΣΟΚ, κυρίως φοιτητών, ανέργων και εργαζόμενων στον ιδιωτικό που στηρίζουν την υποψηφιότητας της, έφτασε λίγο μετά της 11.00 στο γραφείο του Νίκου Αλιβιζάτου η Φώφη Γεννηματά, προκειμένου να καταθέσει και επίσημα την υποψηφιότητα της για την ηγεσία του νέου, ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μαζί με την υποψηφιότητα της, κατέθεσε και περισσότερες από 1.200 υπογραφές ανθρώπων που έχουν γεννηθεί μετά το 1981, δηλαδή την χρονιά της αλλαγής, καθιστώντας σαφές ότι στηρίζεται στην νέα γενιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Αλiβιζάτος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατάφερε να συγκεντρώσει 1.200 υπογραφές νέων ανθρώπων, σε μόλις μία εβδομάδα, δίνοντας της συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια που έχει καταβάλει μέχρι σήμερα.

«Η Νέα Αλλαγή ξεκίνησε»

Κατά την αποχώρηση της, η Φ.Γεννηματά δήλωσε ικανοποιημένη «γιατί η πρωτοβουλία που πήρα για την ενότητα και την αναγέννηση της Δημοκρατικής παράταξης παίρνει σάρκα και οστά. Η μεγάλη κεντροαριστερά μπορεί να εγγυηθεί το τέλος της επιτροπείας και την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου».

Έθεσε ως προτεραιότητες της, την ανάπτυξη, την δημιουργία θέσεων εργασίας και την προστασία των αδύνατων.

«Η Νέα Αλλαγή ξεκίνησε και είναι στα χέρια των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων. Κατέθεσα μαζί και Χίλιες αγωνίες και προσδοκίες νέων ανθρώπων που γεννήθηκαν μετά το 81.Και μια δική μου δέσμευση», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας έτοιμη να αγωνιστεί «για μια Ελλάδα με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της, αξιοπρέπεια και περηφάνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κεντροαριστερά: Σήμερα οι υποψηφιότητες, δυναμική εμφάνιση από Γεννηματά

Κεντροαριστερά: Υποψήφιος ο Ανδρουλάκης

SHARE:

24Media Network