Κι όμως, σε εκλογικό κέντρο της Κρήτης ρώτησαν τον Γιώργο Παπανδρέου πώς λένε τον πατέρα του

Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου ψηφίζει στο εκλογικό τμήμα του Ηρακλείου Κρήτης στον β' γύρο των εκλογών για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)
Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου ψηφίζει στο εκλογικό τμήμα του Ηρακλείου Κρήτης στον β' γύρο των εκλογών για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ) EUROKINISSI

Η αμήχανη στιγμή που ο πρώην πρωθυπουργός πήγε να ψηφίσει για αρχηγό του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς

Ποιος να του το' λεγε του Γιώργου Παπανδρέου ότι θα έδινε ταυτότητα να ψηφίσει και πως θα του ζητούσαν και όνομα πατρός.

Κι όμως αυτό ακριβώς έγινε σήμερα το πρωί σε εκλογικό κέντρο της Κρήτης όπου ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε να ψηφίσει στον β' γύρο των εκλογών της Κεντροαριστεράς.

Όπως μεταδίδει το cretalive, ο κ. Παπανδρέου, αφού έβγαλε τις απαραίτητες selfie με κόσμο αλλά και αρκετούς φίλους του που βρέθηκαν εκείνη την ώρα για να τον υποδεχτούν, έφτασε ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής.

Έδωσε την ταυτότητα του και η νεαρή κοπέλα αφού τον τσέκαρε στο tablet, είπε το αμίμητο: « Και το όνομα του πατέρα σας;»!

Παρά το σούσουρο, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν φάνηκε να αιφνιδιάζεται και αφού απάντησε... Ανδρέας, πήρε το ψηφοδέλτιο και κατευθύνθηκε στην κάλπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κεντροαριστερά, Γιώργος Παπανδρέου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κεντροαριστερά: Κόντρες της τελευταίας στιγμής

Κεντροαριστερά: Τα εκλογικά κέντρα της Θεσσαλονίκης

Κεντροαριστερά: Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία

SHARE:

24Media Network