Κικίλιας για σύλληψη Τούρκου: “Ερωτήματα για την υπόθεση, όπως και για τις περσινές φωτιές στον Έβρο”

Διαβάζεται σε 1'
Ο Βασίλης Κικίλιας
Ο Βασίλης Κικίλιας EUROKINISSI

«Εγείρει πολλά ερωτήματα η συγκεκριμένη υπόθεση» δήλωσε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στην υπόθεση εμπρησμού στον Ασπρόπυργο και τη σύλληψη του Τούρκου υπηκόου.

«Έχει επιληφθεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία» τόνισε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ερωτηθείς για το αν εξετάζεται και το ενδεχόμενο κατασκοπείας στην υπόθεση του εμπρησμού από Τούρκο υπήκοο στο όρος Αιγάλεω, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Ο κ. Κικίλιας, μάλιστα, υποστήριξε ότι υπάρχουν ερωτήματα που πλανώνται ακόμα για το τι συνέβη, όπως και γενικά για τις φωτιές στη Βόρεια Ελλάδα, το καλοκαίρι του 2023.

«Γι’ αυτό ανέβηκα στον Έβρο με τον κ. Νίκο Δένδια» ανέφερε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σχετικά με την πρόσφατη σύσκεψη που είχε στην Αλεξανδρούπολη με στελέχη των υπηρεσιών του Δημοσίου που εμπλέκονται στην αντιπυρική προστασία και με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Όπως πρόσθεσε, συνδράμει στη διαλεύκανση των εμπρησμών και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον κ. Χρυσοχοΐδη και τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα