Κύκλοι Χάρη Δούκα: Είναι ο κύριος αντίπαλος της ΝΔ

Διαβάζεται σε 2'
Ο Χάρης Δούκας
Ο Χάρης Δούκας SOOC

“Πάντα ο Χάρης Δούκας είναι ο στόχος της ΝΔ, ο κύριος αντίπαλός τους”, αναφέρει άτυπη ενημέρωση από την πλευρά του δημάρχου Αθηναίων.

“Οι παρεμβάσεις της ΝΔ και των στελεχών της πρέπει να καταδικασθούν από το σύνολο του ΠΑΣΟΚ. Είναι θέμα ευθύνης όλων”, αναφέρει άτυπη ενημέρωση από τη πλευρά του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, όπου καταγγέλλει τις επικρίσεις που δέχεται από κυβερνητικά στελέχη ζητώντας από τον Νίκο Ανδρουλάκη και τα άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής να πάρουν θέση.

Όπως τονίζουν από τη πλευρά του κ. Δούκα, “μετά τον κ. Μαρινάκη, ο κ. Βορίδης, αλλά και ο κ. Μπακογιάννης επιχειρούν να παρέμβουν στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, ενόψει της εκλογικής διαδικασίας του Οκτωβρίου. Πάντα ο Χάρης Δούκας είναι ο στόχος της ΝΔ, ο κύριος αντίπαλός τους”.

Οι συνεργάτες του δημάρχου Αθηναίων, απαντώντας στον Κώστα Μπακογιάννη, επισημαίνουν πως “αν και κατανοούμε ότι ο κ. Μπακογιάννης αδυνατεί έως τώρα να αποδεχθεί την ήττα του στις εκλογές, του συνιστούμε -πριν κάνει αναρτήσεις- να έχει στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα της Αθήνας. Πόσο μάλλον, όταν χθες οι αρμόδιοι του Δήμου Αθηναίων (που ήταν επί τόπου παρόντες) πήραν συγχαρητήρια από την Πυροσβεστική για την εξαιρετική δουλειά που είχε γίνει στην αποχλόαση των λόφων. Μία ενέργεια που εάν δεν είχε προηγηθεί, η πυρκαγιά θα είχε πάρει επικίνδυνες διαστάσεις. Προληπτικά μέτρα έχουν ληφθεί εξάλλου σε όλους τους λόφους της Αθήνας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα