Κίνημα “Λύση Τώρα”: Πρόγραμμα 100 ημερών ανακοίνωσε ο Βασίλης Καθαροσπόρης

Κίνημα “Λύση Τώρα”: Πρόγραμμα 100 ημερών ανακοίνωσε ο Βασίλης Καθαροσπόρης

Οι πολίτες της Χαλκίδας φωνάζουν δυνατά "ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ" και «βουλιάζουν» τον εμπορικότερο δρόμο της πόλης.

Όσο και να ακούγεται ουτοπικό εν έτη 2019 οι πλατείες και οι πεζόδρομοι να γεμίζουν κόσμο που επιθυμεί να παρακολουθήσει και κυρίως να χειροκροτήσει μία πολιτική προσπάθεια το παράδειγμα της Χαλκίδας απιδεικνύει το αντίθετο. Μακριά από τη λογική των πολιτικών μπαλκονιών και των υπερυψωμένων εξέδρων, που υπογραμμίζουν την απόσταση μεταξύ πολιτικού και πολιτών, οι κάτοικοι του Δήμου Χαλκιδέων κατέκλυσαν τον εμπορικότερο δρόμο της πόλης την Παρασκευή 19 Απριλίου και παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, Βασίλη Καθαροσπόρη.

Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ δεν είναι απλά ένας δημοτικός συνδυασμός είναι ένα κίνημα, που ξεκίνησε από τους πολίτες, καταλήγει στους πολίτες και έχει σκοπό οι ίδιοι οι πολίτες να αναλάβουν τα ηνία του Δήμου Χαλκιδέων. Όσο και να ακούγονται όλα αυτά μακρινά ειδικά σε καιρούς, που οι πολίτες φαίνεται να γυρίζουν κατά το μάλλον ή το ήττον την πλάτη σε κομματικές συγκεντρώσεις, το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ και οι πολίτες της Χαλκίδας έστειλαν μήνυμα νίκης προς πάσα κατεύθυνση. Η επιτυχία έγκειται ακριβώς στο σημείο, πως καμία κομματική ταμπέλα και καμία εξάρτηση δεν στέκεται βαρίδι για το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.

Ο εμπορικός πεζόδρομος της Αβάντων βούλιαξε από κόσμο και η παράσταση νίκης ανήκει στους ίδιους το πολίτες . Ο επικεφαλής του κινήματος Βασίλης Καθαροσπόρης, ένας άνθρωπος με 20ετή εμπειρία στην αυτοδιοίκηση με έντιμο λόγο και πλούσιο έργο κατόρθωσε αυτό που για κάποιους μοιάζει όνειρο θερινής νυκτός να κινητοποιήσει εκατοντάδες απλών πολιτών να τον τιμήσουν με την παρουσία του και να μετατρέψουν τα εγκαίνια ενός εκλογικού κέντρου σε μία μεγάλη γιορτή με τους πολίτες να ζητούν άμεσες και αποτελεσματικές ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης προχωρώντας σε μία ακόμη ανατρεπτική, αλλά παράλληλα και ουσιαστική κίνηση ανακοίνωσε πρόγραμμα 100 ημερών, που περιλαμβάνει άμεσες και υλοποιήσιμες παρεμβάσεις με σκοπό να μεταμορφωθεί και να αλλάξει τροχιά ο Δήμος από την πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης καθηκόντων από τους ίδιους τους πολίτες. «Λογοδοτούμε στην πραγματική αρχή της πόλης τους πολίτες. Η θέση μας είναι στο δρόμο. Η θέση η δική σας στο Δημαρχείο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος και καταχειροκροτήθηκε.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Βασίλης Καθαροσπόρης χαιρέτησε προσωπικά έναν έναν όλους τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και συνομίλησε μαζί τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα